Συζητούν Λίγκα και NOVA για την έναρξη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Συζητούν Λίγκα και NOVA για την έναρξη

Στον αέρα η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, αφού μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τον Ηρακλή και το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό αναβλήθηκε.
Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες από όλες τις πλευρές με τον έναν εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα κ. Μπάκο να χαρακτηρίζει ως έκτρωμα την απόφαση.

Σειρά πήρε και η Ξάνθη που με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως δεν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η πρώτη αγωνιστική. Στο ίδιο ύφος κινήθηκε και Παναθηναϊκός με ανάλογη ανακοίνωση.

Μέσα σε όλα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι της Superleague έχουν διαβουλεύσεις με την NOVA, με σκοπό να δουν αν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο.

Έτσι δεν αποκλείεται τα ξημερώματα του Σαββάτου να έχουμε οριστική αναβολή της αγωνιστικής. Όλα είναι ανοικτά αυτή τη στιγμή.

Νωρίτερα να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιώθηκε με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και μπαίνει "μπλόκο" στην ΕΕΑ για να εξετάσει φακέλους υποψηφίων ομάδων για την αντικατάσταση του. Το ίδιο ισχύει και για την Καβάλα. 

Superleague 2011-2012

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ