Κακή εικόνα και 0-1 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Κακή εικόνα και 0-1


Ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο καθώς παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου



Ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο καθώς παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενουΟ ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης και ηττήθηκε με 1-0. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα μπορούσε να είχε πάρει κεφάλι στο σκορ στο 16΄όταν ο Καστίγιο βρέθηκε απέναντι από τον Ιτάνζ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Δύο λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ με όλη την άμυνα του ΑΡΗ να αδρανεί.

Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το φάουλ του Νέτο στο 34 αλλά και το σουτ του Καπετάνου στο 38 από ιδανική θέση έφυγαν άουτ. Στο επόμενο λεπτό εντελώς αδικαιολόγητα ο Σολτάνι  αποβλήθηκε αφού πέταξε την μπάλα στο πρόσωπο του Επστάιν και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στην επανάληψη ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε με παίκτη λιγότερο να αλλάξει την εικόνα του και μοιραία ήρθε η ήττα. Ο κ. Σπάθας παρατήρησε με κίτρινες κάρτες τους Φατί, Τσέζαρεκ, Επστάιν, Ιτάνζ.

ΑΡΗΣ : Σηφάκης, Λαζαρίδης, Ντίκο (89’ Πρίττας), Νέτο, Μίσελ (77’ Τοπούζης), Φατί, Τόχα (29’ Καζναφέρης), Καπετάνος, Σολτάνι, Καστίγιο, Τσέζαρεκ.
Ατρόμητος : Ιτάνζ, Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τάττος (67’ Σφακιανάκης), Ζουέλα, Καραγκούνης (58’ Μπέλιτς), Γκαρσία (73’ Δημούτσος), Επστάιν, Μήτρογλου.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ