Κειτ Απτον - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Κειτ Απτον


Κέιτ Άπτον

kate_upton_01Ημερομηνία Γέννησης:10 Ιουνίου 1992

Γιατί είναι διάσημη;

Το χυμώδες ανερχόμενο μοντέλο έχει γίνει ήδη διάσημο για τις σέξυ φωτογραφίσεις του...

Βιογραφικό

kate_upton_07Η ξανθιά καλλονή Κέιτ Άπτον αν και είναι μόλις 18 χρονών, έχει ήδη φωτογραφηθεί για γνωστούς οίκους μόδας, ενώ φιγουράρει στα εξώφυλλα αμέτρητων περιοδικών. Όλες οι φωτογραφίες της ξεχειλίζουν από ερωτισμό και φρεσκάδα.

H Κέιτ Απτον,  είναι το ανερχόμενο αστέρι στον χώρο του μόντελινγκ και έχει κάψει καρδιές ποζάροντας με μαγιό για το διάσημο περιοδικό Sports Illustrated.

Πολλοί έσπευσαν να τη συγκρίνουν με τη Σίντι Κρόφορντ, λόγω της χαρακτηριστικής ελιάς της, αλλά το ερώτημα είναι αν θα έχει την καριέρα του top model. Πάντως, ο συνδυασμός αθωότητας και αισθησιασμού που αποπνέει το πρόσωπό της δείχνουν πως ο δρόμος θα της είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

kate_upton_09Η Κέιτ Απτον επιθυμούσε από μικρή να γίνει μοντέλο. Την ανακάλυψαν κυνηγοί ταλέντων κατά τη διάρκεια ενός κάστινγκ πριν από τρία χρόνια και έκτοτε η νεαρή Αμερικανίδα εργάζεται συνέχεια.

Οι διάσημες καμπύλες την έκαναν διάσημη και κέρδισαν την προσοχή της Victoria's Secret, η οποία την συμπεριέλαβε στην οικογένεια της.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ