Τα «φουσκωμένα» διαρκείας του Άρη....και άλλα πολλά! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Τα «φουσκωμένα» διαρκείας του Άρη....και άλλα πολλά!

Λένε ότι είναι είναι 6000 ενώ στην πραγματικότητα είναι...
...είναι λίγο λιγότερα από 4000! Αυτά είναι τα διαρκείας του Άρη. Το νούμερο αυτό όμως δεν λέγεται γιατί είναι καθρέφτης της ψυχολογίας του κόσμου του Άρη.

Γιατί όπως είναι τόσο μικρός ο αριθμός...;

Ένας από τους λόγους είναι η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας. Όλοι λίγο πολύ έχουμε «σφίξει» οικονομικά.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι μεγάλο μέρος του κόσμου δεν «τρώει» πλέον από λόγια και υποσχέσεις, όπως επίσης και γιατί αρχίζει να καταλαβαίνει τι γίνεται στον Άρη, ποιοι κινούν τα νήματα δηλαδή.

Η διοίκηση του Άρη, αποδεδειγμένα, είναι ανίκανη να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει στα κέντρα αποφάσεων. Πρέπει να αλλάξει τακτική. Αφήνει άλλους να «φωνάζουν», οι οποίοι μάλιστα άρχισαν να γίνονται κουραστικοί γιατί λένε τα ίδια και τα ίδια χωρίς να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Αυτό που πρέπει να κάνει η διοίκηση του Άρη είναι να ρίξει τα μούτρα της και να βγει να πει στον κόσμο ότι δεν έχει λεφτά. Να του πει ότι τα διαρκείας είναι λιγότερα από 4000 μπας και την σακουλευτεί ο Αρειανός και τραβηχτεί και πάρει κανένα διαρκείας.

Να κλείσει άμεσα το κέντρο προπαγάνδας που δημιουργήθηκε απλά για να κοιμίζει τον κόσμο και να πληρώνονται μερικοί. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως.

Να «διορθώσει» το Γραφείο Τύπου που συμπεριφέρεται σαν μια ξανθιά γκόμενα που μισεί την κολλητής της επειδή αγόρασε το ίδιο κραγιόν.

Να μιλάει στον κόσμο για τα προβλήματα της ομάδας και να μην τα κρύβει.

Ο Αρειανός για να πεισθεί να σταθεί και πάλι δίπλα στην ομάδα πρέπει να βλέπει τους ανθρώπους της ομάδας στα μάτια και να καταλαβαίνει ότι του λένε την αλήθεια. Όχι όπως έγινε προεκλογικά, που τους φούσκωσαν τα μυαλά με διπλά παπλώματα και καινούργια γήπεδα....

Να διώξει τα παράσιτα από δίπλα της, αυτά που ανεβάζουν και κατεβάζουν διοικήσεις εδώ και χρόνια στον Άρη. Ανάλογα πως τους συμφέρει πάντα....

Και το κυριότερο να κάνει την Λέσχη Φίλων Άρη πιο δημοκρατική και ουσιαστική.

Νιώστε τον σφυγμό του κόσμου και θα καταλάβετε ότι όλα τα παραπάνω δεν γράφτηκαν τυχαία και το κυριότερο δεν γράφτηκαν για να δημιουργήσουν πρόβλημα...
salonikasports.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ