Τσιώλης @ θέλει νέο ξεκίνημα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τσιώλης @ θέλει νέο ξεκίνημα

Ο Σάκης Τσιώλης φρόντισε να δώσει το στίγμα του στους ποδοσφαιριστές του Άρη στην ομιλία του πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης (20/9).

«Το μυαλό σας θα πρέπει να είναι μόνο στο πώς θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες που θα με αφήσουνε ευχαριστημένο. Μόνο με τις νίκες ακόμη και στα φιλικά. Ούτε καν με την ισοπαλία», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Καρδιτσιώτη τεχνικού του Άρη που θέλει η επιστροφή στις νίκες να έρθει στο σημερινό φιλικό (21/9) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Κλεάνθης Βικελίδης
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα σε επίσημο παιχνίδι με ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες και Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Ανάλογα ήταν τα αποτελέσματα και στα δύο φιλικά παιχνίδια που είχανε μεσολαβήσει. Ισοπαλία με την Δόξα Δράμας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ήττα από την Αναγέννηση Επανομής στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης αυτό περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση με τους Κριστιάν Πορτίγια και Νάτσο Γκαρσία να ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας. Απόντες ήταν οι Βικτοράς Γιάκομπ και Νίκος Λαζαρίδης λόγω ίωσης χωρίς όμως η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το ρεπό του Άρη στο πρωτάθλημα της Super League και την 4η αγωνιστική, πήρε άδεια από την ΠΑΕ και αύριο θα μεταβεί στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης που είχε βρεθεί και το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα στον Λευτέρη Παυλίδη στην Αθήνα (προτιμήθηκε από το εξωτερικό) προκειμένου να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ενοχλήσεις στο γόνατό του που είχε μαζέψει υγρό πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αύριο το πρωί στο Ρύσιο θα προπονηθεί ένα γκρουπ των ποδοσφαιριστών που θα αποτελείται από τους Σολτάνι, Γιαννίτση, Κουλουχέρη, Καζναφέρη, Πορτίγια, Οικονομόπουλο, Γκαρσία, Κοτσώνη, Κανούλα, Τοπούζη, Τριανταφυλλάκο, Τσουκάνη και τον Καράδαη από την Κ20.

Όσο για το απόγευμα στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (17:00) την αποστολή του Άρη θα αποτελούν οι Βελλίδης, Διούδης, Κατίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Μίσελ, Ντίκο, Βράνιες, Καστίγιο, Τόχα, Λαζαρίδης, Φατί, Πρίττας, Καπετάνος, Τσέζαρεκ, Γιάκομπ, Αγγελούδης, Γιαννιώτας και Αγτζίδης.

Τέλος η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα παραθέσει δείπνο στο αγωνιστικό τμήμα το βράδυ της Πέμπτης (22/9).

http://www.sport24.gr/football/omades/Aris/o_tsiwlhs_thelei_neo_ksekinhma.1378188.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ