Πρόβαραν τα κυανόλευκα, αλλά… - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόβαραν τα κυανόλευκα, αλλά…

appiah.jpgΤο αδιέξοδο που εξακολουθεί να επικρατεί σχετικά με την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Ηρακλής ανάγκασε την ομάδα να μην ενισχυθεί μεταγραφικά.
Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει η επόμενη μέρα και έτσι ο Ανδρέας Παντελή προτίμησε να μη φέρει ποδοσφαιριστές μόνο για το θεαθήναι και εν συνεχεία να αποχωρήσουν. Παρότι το καλοκαίρι που μας πέρασε εστιάστηκε στις δικαστικές μάχες υπήρχαν και περίοδοι που παίκτες πρόβαραν την κυανόλευκη φανέλα και ήταν μία «ανάσα» από τη συμφωνία.
Όμως, η ΕΠΟ «χάλασε» τα σχέδια των ανθρώπων του Ηρακλή, καθώς μη τηρώντας τους κανονισμούς δεν του έχει δώσει ακόμη το δικαίωμα να συμμετάσχει στη Σούπερ Λίγκα. Πιο συγκεκριμένα, έντεκα ήταν οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους η διοίκηση ήταν σε προχωρημένες επαφές ή είχε συμφωνήσει και η BlueArena θυμάται ποιοι είναι και τι κάνουν τώρα…
1)Τουμέρ Μετίν: Είναι το μοναδικό σφάλμα. Ο Τούρκος ενώ είχε ανακοινωθεί η συμφωνία του με την ΠΑΕ αθέτησε το λόγο του και μετακόμισε στην Κέρκυρα. Έχει αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια των «Φαιάκων».
2)Εντιβάλντο Ρόχας: Το «εμπόδιο» της Ναβάλ και να γίνουμε πιο σαφείς οι οικονομικές της απαιτήσεις ανάγκσαν τις ομάδες που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Βολιβιανό να αποσυρθούν. Έτσι, ο 26χρονος παρέμεινε τελικά στην πορτογαλική ομάδα .
3)Σεντρίκ Φορέ: Οι συνεχόμενες παρατάσεις, αλλά και τα αλλεπάλληλα δικαστήρια καθυστερούσαν την άφιξη του Γάλλου. Όταν άναψε το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή του δεν τα βρήκε με την Ρεμς στην αποζημίωση και συνεχίζει εκεί.
4)Σιλβέν Μονσόρο: Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πακετάριζε τα πράγματά του για να έρθει στη Θεσσαλονίκη, όταν πληροφορήθηκε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, με αποτέλεσμα να καθίσει πάνω στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο της Σεντ Ετιέν.
5)Τζίμι Μενφρουά: Ο δεξιός μπακ είναι μια παρόμοια περίπτωση μ’ αυτή του Μονσορό. Έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τον Ηρακλή περίμενε να περάσουν οι ώρες, ώστε να πάρει την πτήση για Ελλάδα, όμως η αλλαγή δεδομένων τον υποχρέωσαν να παραμείνει στο ρόστερ της Γκρενόμπλ.
6)Στέφεν Άπια: Ο Γκανέζος προτάθηκε, εξετάστηκε, αλλά όλα «πάγωσαν» από τη στιγμή που τα εμπόδια της παραμονής παρουσιάστηκαν και πάλι. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας.
7)Λόιντ Σάμουελ: Ο παίκτης από το Τρινιντάντ Τομπάγκο είχε έρθει το προηγούμενο διάστημα μυστικά στην πόλη και ζήτησε παράταση μερικών ημερών για να απαντήσει στην πρόταση της ΠΑΕ. Όμως, δεν χρειάστηκε ποτέ να πει το «ναι» ή το «όχι». Στην ίδια μοίρα με τον Άπια, ψάχνει στις… καθυστερήσεις τη μεταγραφή του.
8)Μαμαντού Μπαγκαγιόκο: Ο πιο άτυχος από όλους ο επιθετικός από το Μάλι. Έφτασε στη Θεσσαλονίκη μία μέρα πριν την σκανδαλώδη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, με συνέπεια τα δεδομένα να ανατραπούν. Προέκυψε θέμα με την προκαταβολή, ο Ηρακλής πλέον δεν καιγόταν να τον αποκτήσει και ο Αφρικανός υπέγραψε τη Δευτέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
9)Λομάνα Λούα Λούα: Ο Κονγκολέζος είναι μία περίπτωση που ακόμα δεν έχει αποκλειστεί οριστικά. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν τα έχει… βρει με κανέναν σύλλογο και περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
10)Λούκας Φαβάλι: Ο Αργεντινός ήταν ένα από τα «θέλω» του Μάκη Κατσαβάκη, ωστόσο ποτέ ο παίκτης δεν πλησίασε τη Μίκρα, διότι δεν ήταν στις πρώτες επιλογές. Μέσα από τα συνεχή δικαστήρια η υπόθεσή του ξεχάστηκε. Ο Λατίνος ανήκει πλέον στον Λεβαδειακό.
11)Γιάννης Ταραλίδης: Ότι ίσχυε για τον Φαβάλι, ίσχυε και για τον 30χρονο αμυντικό χαφ. Συμφώνησε με τον ΑΟ Γλυφάδας που προβιβάστηκε στην Φούτμπολ Λιγκ 2 και έχει ως «αφεντικό» τον Βίκτωρα Ρέστη.

Επιμέλεια: Χάρης Λάμπρου
http://bluearena.gr/index.php/podosfairo/iraklis-podosfairo/11958-provaran-ta-kianoleyka-alla

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ