- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη τριετούς χορηγικής συνεργασίας με τον όμιλο «ΠΟΥΛΤΣΙΔΗ», αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της εταιρίας KIKU, με την επωνυμία KIKU HELLAS. Ο όμιλος «ΠΟΥΛΤΣΙΔΗ» ανήκει πλέον στο ρόστερ των επιχειρηματικών συνεργατών της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ ως «Χορηγός» για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2011-12) αλλά και για τα επόμενα δύο χρόνια (2012-13 και 2013-14).
Ο όμιλος «ΠΟΥΛΤΣΙΔΗ» στα πλαίσια της ίδιας αποτελεσματικής στρατηγικής πολιτικής που τον καθιέρωσε στην κορυφή του κλάδου του, αποφάσισε να συμπορευτεί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χτίζοντας μακρόπνοες επιχειρηματικές σχέσεις, υποδηλώνοντας ταυτόχρονα την έμπρακτη στήριξή του στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.
Παρουσίαση του ομίλου
Ο όρος «συμβολαιακή γεωργία» χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια στον χώρο της παραγωγής και εμπορίας αγροτικών προϊόντων. Η αναζήτηση εμπορικών λύσεων ωστόσο από την παραγωγική βάση, οι απαιτήσεις της αγοράς σε σταθερές ποσότητες μέσα σε μία διαχειριστική χρονιά αλλά και η αναβάθμιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος αποτελούν τους τρεις πυλώνες όπου δομείται η συμβολαιακή κατοχύρωση που προσφέρει η εταιρία μας.
Η περίπτωση των μήλων KIKU είναι η παλαιότερη και η πλέον εδραιωμένη στον Ελλαδικό χώρο στο πεδίο του φρέσκου φρούτου. Βασίζεται στην καθετοποιημένη λειτουργία της εταιρίας μας  με την επωνυμία EMPHYTON  η οποία αποτελείται από 3 business units:
-Τα Φυτώρια Πουλτσίδη τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κατά αποκλειστικότητα του πολλαπλασιαστικού υλικού των φυτών μηλιάς της ποικιλίας Fuji Fubrax® οι καρποί της οποίας συσκευάζονται με το παγκόσμια κατοχυρωμένο trademark KIKU®,
-Την Φυτοοργανική Β. Ελλάδας μέρος της δραστηριότητας της οποίας είναι η πολύ συχνή επίβλεψη των συμβολαιακών κτημάτων KIKU® σε όλη την Β. Ελλάδα, καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη των συμβεβλημένων παραγωγών με οδηγίες ψεκασμού βάσει των προτύπων πιστοποίησης και λιπάνσεων βασισμένες σε αναλύσεις εδάφους και φύλλων και τέλος,
-Την KIKU Hellas η οποία είναι επιφορτισμένη με την προώθηση, την πώληση και γενικά την υλοποίηση της εμπορικής διαδικασίας των μήλων.
Όλες αυτές οι αυτόνομες εμπορικές μονάδες συνθέτουν την εταιρία EMPHYTON η οποία έχει ταυτιστεί με την ποιότητα, την συνέπεια και την αξιοπιστία έχοντας έναν ρόλο ιδιαίτερο και πρωτοποριακό για τα Ελλαδικά δεδομένα με στόχο τη συνεχή εξέλιξη και την ποιοτική εξυπηρέτηση. Η 47χρονη διαδρομή που συνοδεύουν τα Φυτώρια Πουλτσίδη όπου δραστηριοποιούνται δυο γενιές, από το 1964 και μέχρι τώρα αποτελεί βαρόμετρο στον Ελληνικό αγροτικό επιχειρηματικό κύκλο.
http://www.kiku.gr/




Marianna Paraskeuopoulou
Public Relations

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ