- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Οι διαπιστεύσεις των ΜΜΕ για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Tottenham Hotspur

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Tottenham Hotspur για την 1η αγωνιστική των Ομίλων του UEFA Europa League να αποστείλουν τα αιτήματά τους στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ με email στο pressoffice@paokfc.gr η μέσω FAX (2310 951000) μέχρι και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20.00.

Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε μέσον έχουν ως εξής:

Αθλητικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 3

Αθλητικές Εφημερίδες: έως 2

Πολιτικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 2

Πολιτικές Εφημερίδες: 1

Τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας: 1

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: έως 2

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που ΔΕΝ μεταδίδουν τον αγώνα: 1

Site: 1

Διευκρινήσεις:

1. Για τον συγκεκριμένο αγώνα και λόγω του αυξημένου αριθμού αιτήσεων προς το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από αγγλικά και ευρωπαϊκά Μέσα θα τηρηθεί αυστηρά ο αριθμός των διαπιστεύσεων για κάθε ΜΜΕ, καθώς επίσης και η προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης των αιτήσεων διαπίστευσης.

2. Μετά από υποδείξεις της UEFA την σεζόν 2011-2012 σ' όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες επιτρέπεται η διαπίστευση συγκεκριμένου αριθμού δημοσιογράφων, Ελλήνων και ξένων, οι οποίοι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο επιδεικνύοντας τη διαπίστευσή τους αλλά ΚΑΙ τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα.

3. Οι διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων θα είναι αριθμημένες και κατά τη διάρκεια των αγώνων θα γίνεται αυστηρός έλεγχος των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων. Όποιος δεν έχει δημοσιογραφική ταυτότητα θα απομακρύνεται ΑΜΕΣΩΣ από το γήπεδο και το μέσον από το οποίο έλαβε τη διαπίστευση δεν θα ξαναδιαπιστευθεί για κανένα ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ.

4. Δεν ισχύει για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ καμία άλλη κάρτα ελευθέρας εισόδου στα ελληνικά γήπεδα.

5. Επαναλαμβάνουμε ότι αιτήματα μετά από την προκαθορισμένη ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ