Συνεντεύξεις Τύπου - Προπονήσεις πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Tottenham - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεντεύξεις Τύπου - Προπονήσεις πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-TottenhamΤο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια της συνεργασίας του με την UEFA και την ΤΕΑΜ θέλει να ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ - Tottenham Hotspur για τη φάση των ομίλων του UEFA Europa League 2011-2012.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ (Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου)
Ο Laszlo Boloni μαζί με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας θα μιλήσουν στις 16.30 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.
Θα ακολουθήσει στις 20.00 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Tottenham Hotspur, Harry Redknapp και ενός ποδοσφαιριστή της αγγλικής ομάδας, στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.


ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ (Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου)
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 17.30 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.
Η Tottenham ενημέρωσε ότι δεν θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της, Spurs Lodge training ground, στις 10.30 (ώρα Αγγλίας) και ακολούθως θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.
Η παραλαβή των διαπιστεύσεων για τους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ θα γίνει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου πριν από τις δύο συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και ποδοσφαιριστών.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ