Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Π.Α.Ε. Απόλλων 1926



Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, η μεγάλη αθλητική εκπομπή της Θεσσαλονίκης προσθέτει από σήμερα ξανά το ρεπορταζ του Απόλλωνα ο οποίος άρχισε TIN TRITH μετά από πολλούς μήνες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Προτού πάμε στο ρεπορταζ να σας ενημερώσουμε ότι:

Για τη χρονιά 2011-2012 το Προπονητικό επιτελείο ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι το εξής:
Προπονητής: Ιωσήφ Παλατσίδης
Βοηθός προπονητή: Δημήτριος Νόλης
Γυμναστής τερματοφυλάκων: Αλέξανδρος Περγαμηνέλης
Γυμναστής: Βασίλειος Μπίλης
TWRA GIA TO Κύπελλο Ελλάδος THN TRITH EIXAME :
Απόλλων - Αναγέννηση Επανομής 1-2
Κύπελλο Ελλάδος: Απόλλων - Αναγέννηση Επανομής  1-2Ένα πέναλτι του Τάσσιο στο 84’ ήταν αυτό που έδωσε την πρόκριση στην Αναγέννηση Επανομής, κόντρα στον Απόλλωνα. Η ομάδα του Βοσνιάδη μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Γκέσιο στο 16’, αλλά ο Σάλιβαν ισοφάρισε στο 50’. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα μας και πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα, με 2 περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Απόλλωνα!
SYNTHESEIS

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Σάλιβαν, Καραντασιάδης, Νάιντος, Παρμαξίδης, Μπιτέλης, Λιόνης (71’ Παντελιάδης), Μωυσιάδης, Δερμιτζόγλου (67’ Χάτζι), Λεπτοκαρύδης (22’ Πλατάκης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Καραμανλής, Κάτσε, Ναλμπάντης (64’ Γεωργιάδης), Γεωργίου (68’ Δεινόπαπας), Τάσιο, Γκέσιος (87’ Κουρδάκης).

KLEINOYME TO REPORTAZ,LEGONTAS OTI το Club Rossoneri διοργανώνει εκδρομή στην Κατερίνη για τον αγώνα Βατανιακός - ΑΠΟΛΛΩΝ την Κυριακή 27.11.2011.
Πληροφορίες κ εγγραφές στο σύνδεσμο… Τηλ. 2310.444.836 .
Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθους

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ