- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Καμπανάκια χτυπούν... Τα ακούει κανείς;;;

Δεν υπάρχει όρεξη για πολλά λόγια. Με 7 αγώνες και 4 βαθμούς στο ενεργητικό μας, βαδίζουμε πλέον σε επικίνδυνα μονοπάτια. H νίκη αγνοείται, Χριστούγεννα φτάνουμε επιτέλους ξυπνήστε.

---> Προσγειώνεσαι 17:50 στην Θεσσαλονική, 20:30 προπονείς την ομάδα και την επομένη κάθεσαι στον πάγκο με αντίπαλο μάλιστα τον Ολυμπιακό, ή άγνοια κινδύνου έχεις ή κουβαλάς πολύ τρέλα-θράσσος.
---> Η αλλαγή του Βελλίδη δεν έπιασε. Έπρεπε να βλέπατε το ξενέρωμα του στο ζέσταμα. (Επιλέχθηκε και ο Καπίνο στην Εθνική, ενώ ο Βελλίδης ήταν και αυτός "υπο παρακολούθηση").
--->Nτίκο-Υψος: 1,87.....Σανκαρέ- Υψος: 1,90....Φατί-Υψος:1,93...Αυτό που γίνεται με τα στημένα έχει καταντήσει κακόγουστο αστείο. Τρία γκόλ απο στημένα;;;;;
---> Λιγο απο το πάθος που είχε ο Γιαννώτας να είχαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.Τόσο καιρό έπαιζε ο Καπετάνος βασικός έτσι;; Φοβερό.
---> Έπρεπε να φτάσουμε στο 75' για να ξυπνήσει η ομάδα.
---> Τελικά, μεγάλη ευθύνη φέρει ο Τσιώλης για αυτό το συνονθύλευμα που θέλει να λέγεται ποδοσφαιρική ομάδα.
---> H ομάδα νομίζεις ότι βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας και ψάχνει να βρεί ακόμα τα πατήματα της. Αν είναι δυνατόν. Σίγουρα ρε παιδιά μαζεύστε στο Ρύσσιο και προπονήστε μεταξύ σας;;; Δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζεται τέτοιο πρόσωπο. Οι παίκτες δεν μπορούν να βρεθούν ούτε κατα διάνοια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.  Ο χειρότερος ΑΡΗΣ των τελευταίων ετών με διαφορά. Έχει πολύ δουλειά μπροστά του ο Πολωνός. Δείχνει πάντως να έχει γερό στομάχι.
---> Καμπανάκι τα 7776 εισιτήρια.. Σε ντέρμπι μάλιστα.
---> Ο ΓΑΠ μας είπε προχθές -δύο φορές μάλιστα - στην ομιλία του για την ψήφο εμπιστοσύνης ότι "χτύπησε την ανομία στο ποδόσφαιρο"...Χτύπα καμια φραπεδούμπα ρε συ Γιωργάκη καλύτερα. Αυτό είναι το μόνο σχόλιο μου για τον Σιδηρόπουλο.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ