ΦΑΤΙ: ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΦΑΤΙ: ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ

Για το γεγονός ότι είναι πλέον αρχηγός του Άρη, είπε: "Ίσως για πολλούς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες ευθύνες αλλά εγώ αισθάνομαι όμορφα. Δεν αισθάνομαι μεγάλο βάρος αλλά πρέπει όλη η ομάδα να είναι ενωμένη και ο καθένας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Προσωπικά θέλω να είμαι παράδειγμα μέσα στο γήπεδο για τους συμπαίκτες μου αλλά ο Άρης έχει πολλούς ηγέτες, ο Σανκαρέ είναι ηγέτης στην άμυνα, ο Καστίγιο στην επίθεση και όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα".

Τέλος για την απόδοση του Γιαννιώτα, ο Ρικάρντο Φατί ανέφερε: "Είναι ενθουσιώδης παίκτης, έχει όρεξη για ποδόσφαιρο και θέλει να δείξει την αξία του. Είναι πρωταθλητής με την 2η ομάδα και είναι φυσιολογικό τώρα να βρίσκεται στην πρώτη ομάδα, δεν είναι όμως ο μόνος καθώς ο Άρης μπορεί να υπολογίζει και σε άλλα παιδιά, όπως ο Κατίδης και ο Αγτζίδης.

Ο Γιαννιώτας είναι γρήγορος, δεν φοβάται, έχει καλή ψυχολογία και τρέχει για την ομάδα, αν συνεχίσει με      Τον ίδιο τρόπο και δουλεύει σκληρά θα κάνει μεγάλη καριέρα. Ο Άρης πάντως μπορεί να πάρει πολλά και από τους άλλους νεαρούς της ομάδας στην συνέχεια, ο Άρης θα μπορεί σύντομα να στηριχθεί σε αυτά τα παιδιά".        



http://www.sport24.gr/football/omades/Aris/fati_o_arhs_exei_pollous_hgetes.1505386.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ