- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΡΕΠΟΡΤΕΡ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ DECLAN HILL ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΣΤΗΜΕΝΑ”
Ο άνθρωπος που αποκάλυψε με ντοκουμέντα και απόλυτη τεκμηρίωση το φαινόμενο της διαφθοράς με τα «στημένα» παιχνίδια, ο καθηγητής και δημοσιογράφος, ο Άγγλος Δρ. Declan Hill, θα βρεθεί για λίγες μέρες στην Αθήνα, προκειμένου να μιλήσει για το βιβλίο του με τίτλο «Τα στημένα», που έγινε best seller, πουλώντας χιλιάδες αντίτυπα σε εκατοντάδες χώρες και ενώ έχει ήδη μεταφραστεί σε 14 γλώσσες.
Ο θαρραλέος και ασυμβίβαστος ρεπόρτερ Declan Hill έρχεται στην Αθήνα, προσκεκλημένος του ΠΣΑΤ, για μια βαρυσήμαντη ομιλία, στο πλαίσιο του Διεθνούς Ελληνοκυπριακού Συνεδρίου που πραγματοποιείται 28 και 29 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Ο δημοσιογράφος θα μιλήσει και για τα συμβαίνοντα στον ελληνικό χώρο, ενώ θα απαντήσει σε ερωτήματα που θα του θέσουν οι μετέχοντες στη συνεδριακή εκδήλωση του ΠΣΑΤ και της ΕΑΚ. Επίσης, ο διαπρεπής βρετανός δημοσιογράφος Ζήτησε να έχει επικοινωνία με ποδοσφαιρικές, πολιτικές και δημοσιογραφικές αρχές, προκειμένου να διαμορφώσει εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ετοιμάζει το δεύτερο αποκαλυπτικό βιβλίο του για το παρασκήνιο στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας.
Στο μεταξύ, κορυφώνονται οι ετοιμασίες για το διήμερο αυτό συνεδριακό γεγονός, που έχει ως θέμα «Η κρίση στο ποδόσφαιρο και ο ρόλος των ΜΜΕ», στο οποίο επίσης έχουν κληθεί να τοποθετηθούν εκπρόσωποι της πολιτείας, της ΕΠΟ, των ποδοσφαιριστών, των δημοσιογράφων και της αθλητικής δικαιοσύνης. Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχουν συμπεριληφθεί επίσης οι απονομές βραβείων σε αθλητικούς δημοσιογράφους για τις εργασίες τους μέσα στο 2011, σε βετεράνους-ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου, καθώς επίσης και αθλητικούς συντάκτες – συγγραφείς για την κυκλοφορία των νέων βιβλίων που αναφέρονται στον αθλητικό και κοινωνικό χώρο.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ