doxa dramas - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

doxa dramas

Πλήγμα με τον Αραβίδη, χάνει τον Πανιώνιο
Χωρίς τον Χρήστο Αραβίδη θα κληθεί να παραταχθεί η Δόξα Δράμας στην… πρεμιέρα με τον Πανιώνιο στο Καυταντζόγλειο. Τρεις ημέρες πριν την επιστροφή των μαυραετών στη Σούπερ λίγκα και ο μοναδικός έμπειρος επιθετικός που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας ένιωσε πόνους στο δικέφαλο με αποτέλεσμα να υποβληθεί σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία. Η διάγνωση κάνει λόγο για θλάση με αποτέλεσμα να χάσει την πρεμιέρα, αλλά και τα επόμενα δύο παιχνίδια με Λεβαδειακό και Ολυμπιακό. Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά αν το καταφέρει θα είναι οριακά με αποτέλεσμα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης να πονοκεφαλιάζει για την επίθεση. Βλέπει ότι τα προβλήματα αυξάνονται αντί να μειώνονται και ψάχνει να βρει λύσεις για την τριάδα των επιθετικών μετά την απουσία και του τιμωρημένου Κάπελ, ο οποίος χρωστάει μία αγωνιστική από τα περσινά πλέι οφ μετά την κόκκινης κάρτα που είχε δεχθεί με τον Διαγόρα (1-1). Αν προσθέσεις και την απουσία του Κάσιο, τότε μειώνονται οι επιλογές του τεχνικού της Δόξας που όλα δείχνουν ότι στην κορυφή της επίθεσης προβάδισμα για να ξεκινήσει έχει ο Πέτρος Τοπούζης. Ο Κατερινιώτης επιθετικός δείχνει ανεβασμένος στις τελευταίες προπονήσεις και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού με τον Νίκο Αγγελούδη να μένει στον πάγκο για να χρησιμοποιηθεί εφόσον χρειαστεί. Με βάση των όσων έχουν δοκιμάσει ο Χαραλαμπίδης φαίνεται ότι θα ξεκινήσει με τον Βάντερσον δεξιά και από αριστερά να κινηθεί ο Σοϊλέδης. Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις του τεχνικού της Δόξας, αλλά τίποτα δεν έχει κλειδώσει ακόμη γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τις καιρικές συνθήκες και φυσικά τον αντίπαλο πως θα κατέβει στο γήπεδο. Τις μύχιες σκέψεις του αναμένεται να τις αποκαλύψει ο τεχνικός της Δόξας στην  προπόνηση της Παρασκευής, όταν αναμένεται να δείξει το βασικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στον Πανιώνιο.

Καλή επιτυχία στη Δόξα από τον ΚΑΟΔ
Μία ομάδα, μία πόλη. Αυτό είναι στο σύνθημα που επικρατούσε στα πέτρινα χρόνια για τη Δόξα Δράμας, αλλά φαίνεται ότι ισχύει στην πράξη. Δίπλα στους μαυραετούς θα είναι και ο ΚΑΟΔ που το Σάββατο εξασφάλισε την πρώτη του νίκη επί του Άρη και εύχεται στους παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη την προσεχή Κυριακή. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΚΑΟΔ εύχεται καλή επιτυχία και τονίζουν πως θα βρεθούν στο Καυτταντζόγλειο κι ελπίζουν το ίδιο να κάνουν χιλιάδες Δραμινοί από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

 «Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ εύχονται στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας, εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδος στο πρωτάθλημα της Superleague, καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από τη διοίκηση της ομάδος. Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας η επιστροφή της Δόξας στη μεγάλη κατηγορία στο ελληνικό πρωτάθλημα έστω και μετά την ταλαιπωρία που υπέστη όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Και είναι μεγάλη χαρά για όλους τους φίλαθλους της μικρής μας πόλης η εκπροσώπηση στα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα στη χώρα μας -ποδόσφαιρο και μπάσκετ- των ομάδων της Δόξας και του ΚΑΟΔ. Ελπίζουμε σύντομα να είναι έτοιμο και το γήπεδο ώστε να μπορούν όλοι οι φίλοι της ομάδος να παρακολουθούν τους αγώνες από κοντά. Εμείς θα είμαστε παρόντες και στο Καυτανζόγλειο, όπως πιστεύουμε και χιλιάδες φίλοι της ομάδος, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί της πρώτη νίκη στο δύσκολο μαραθώνιο που ξεκινάει. Καλή επιτυχία».

Για τρίτη φορά ο Σελίμος στο δρόμο της Δόξας
Ο Σπύρος Σελίμος ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει το πρώτο παιχνίδι της Δόξας Δράμας στην επιστροφή στη Σούπερ λίγκα με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο 32χρονος διαιτητής που ανήκει στο σύνδεσμο της Λακωνίας ανέβηκε μαζί με τους μαυραετούς στη μεγάλη κατηγορία και ήδη έχει σφυρίξει δύο παιχνίδια (ΠΑΣ Γιάννενα – Κέρκυρα 2-1, Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-2). Διατηρεί καφετέρια στη Σπάρτη. Το μεγάλο βήμα στις επαγγελματικές κατηγορίες πραγματοποίησε στις 3 Απριλίου 2005, όταν Βύζας -ΠΑΝΟ Μαλλίων (3-0) και μετά από έξι παιχνίδια την επόμενη χρονιά θα πάρει προαγωγή στη Β’εθνική στην οποία αγωνίζεται και τη φετινή περίοδο, αν και σε τέσσερα παιχνίδια ήταν τέταρτος διαιτητής στη Σούπερ λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι στη Β’  εθνική έγινε στις 26 Νοεμβρίου 2006 Χαϊδάρι – Εθνικός Αστέρας 2-2. Μέχρι τώρα ο Σελίμος έχει σφυρίξει 19 παιχνίδια στη Football league, ενώ έχει σφυρίξει άλλες δύο φορές τη Δόξα Δράμας. Την πρώτη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φωκικό Άμφισας που επικράτησε με 2-1 στις 29 Μαρτίου 2009 και τη δεύτερη με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 19 Δεκεμβρίου 2010 που γνώρισε την ήττα με 1-0. Συνολικά έχει σφυρίξει 40 παιχνίδια (2 Σούπερ λίγκα, 23 Β’ εθνικής, 12 Γ’ εθνικής και 3 κύπελλο) και θεωρείται καλός διαιτητής. Απλά εμείς περιμένουμε να το αποδείξει στο γήπεδο. Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Στέλιος Τσολάκης (Αθηνών), 4ος Ανδρέας Παπάς (Αθηνών) και παρατηρητής ο Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας).
 http://dramagoal.gr/portal/?p=8150

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ