θα παιξει στον παλαίμαχο-----Florin Cornel Stângă ////////ΣΤΑΝΓΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

θα παιξει στον παλαίμαχο-----Florin Cornel Stângă ////////ΣΤΑΝΓΚΑ

"Μηχανή του χρόνου..."

Βιογραφίες των ξένων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν  την φανέλα της Ξάνθης


Florin Cornel Stângă ΦΛΟΡΙΛ ΚΟΡΝΕΛ ΣΤΑΝΓΚΑ -Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ


Κεντρικός μέσος, γεννημένος στις 22 Ιουνίου 1978 στο Μπρασόφ της Ρουμανίας.
Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην Nitramonia Făgăraş για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την ομάδα της πόλης του την F.C Brasov Φ.Σ.ΜΠΡΑΣΟΦ, τη σεζόν 1997-98.
Πραγματικός γυρολόγος των γηπέδων ο Stângă (Στίνγκα όπως προφέρεται στα Ελληνικά) άλλαξε 8 ομάδες πρίν καταλήξει στην πόλη της Ξάνθης για λογαριασμό της Skoda Ξάνθη.
Οι Nitramonia FagarasMetrom Brasov, Cimentul FieniFC GhimbavJuventus Bucuresti, Forex Brasov και Pandurii Targu Jiu ήταν οι σύλλογοι που τον φιλοξένησαν (σε γεμάτες ποδοσφαιρικά χρονιές είναι η αλήθεια)
.
Το 2010 ο Florin πραγματοποίησε 11 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας.
Το συμβόλαιό του λύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και ο ίδιος κατέληξε ξανά στην αγαπημένη του F.C Brasov --ΜΠΡΑΣΌΦαφου όμως πρόλαβε να πραγματοποιήσει ένα πέρασμα απο άλλη μια Ρουμανική ομάδα , την FCM Targu Mures. ΤΑΡΓΚΟΥ ΜΟΥΡΕΣ
ΈΧΕΙ ΠΕΙ:
«Τα πράγματα στην Ελλάδα σε σχέση με τη Ρουμανία είναι εντελώς διαφορετικά. Πρώτον, υπάρχει διαφορετική νοοτροπία. Οι οπαδοί είναι φανταστικοί και δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα. Το ένιωσα στο… πετσί μου σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Ολυμπιακού. Το ποδόσφαιρο γίνεται ακόμη καλύτερο σε τέτοια φοβερή ατμόσφαιρα
http://www.balleto.gr/ellada2/superleague/anakoinonei__stangka.html
ΑΡΧΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ





ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ