Συνέντευξη Θοδωρη Κωφού - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Συνέντευξη Θοδωρη Κωφού

 του ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ
                Δημοσιογράφου

Συνέντευξη του τερματοφύλακα του Ηρακλή Θοδωρή Κωφού


Στην εκπομπή ‘’ Αθλητική Γνώμη’’  μίλησε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Θόδωρος Κωφός ο οποίος μας απάντησε για τις εξελίξεις αλλά και τον τραυματισμό που το ταλαιπώρησε αλλά και στο ενδεχόμενο συγχώνευσης με άλλη ομάδα.

Θοδωρή ακόμα μια εβδομάδα χωρίς αγώνα ο Ηρακλής καθώς τώρα έχετε ρεπό, και το Σάββατο η ομάδα δεν κατέβηκε στον αγώνα με τον Διγενή.

Πράγματι  για ακόμα μια εβδομάδα εμείς δεν θα αγωνιστούμε αλλά αυτήν την φορά λόγο ρεπό.  Εμείς συνεχίζουμε κανονικά την δουλειά μας στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. 

      Είχες έναν τραυματισμό πριν από λίγες ημέρες. Πέρασαν οι πόνοι;

Είχα έναν τραυματισμό μετά το παιχνίδι με την Καλλικράτεια στο γόνατο (έσο πλάγιο) που με ταλαιπώρησε δυο εβδομάδες. Τώρα όμως είμαι 100% έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου χρειαστεί.
 
 Για τα δημοσιεύματα περί ΑΦΜ επηρεάζει το κλίμα στην ομάδα;

Είναι λογικό να επηρεάζουν το κλίμα στην ομάδα, γιατί και εμείς ενδιαφερόμαστε για το μέλλον που θα έχουμε και εμείς σαν ποδοσφαιριστές αλλά και η ομάδα. Εμείς όμως έχουμε το μυαλό μας στο αγωνιστικό κομμάτι  για να είμαστε έτοιμοι για ότι προκύψει.

Σε ποιον τερματοφύλακα θα ήθελες να μοιάσεις;

Θα ήθελα να μοιάσω στον τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου τον Νόιερ. Από την Ελλάδα συνεργάστηκα έστω και λίγο με τον Δημήτρη τον  Ελευθερόπουλο και τον θεωρό σπουδαίο γκολκίπερ.
 
                                                              

Αγαπημένη ομάδα από εξωτερικό;

Την μεγάλη  Άρσεναλ. Πρώτα μου άρεζε το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Βενγκέρ με παίκτες στην ηλικία μας αλλά βεβαίως και ο ‘’killer’’ Thiery Anry.

Barca ή Real;

Αν και Άρσεναλ, θα πω η Μπαρτσελόνα.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ