Γήπεδο Ευόσμου - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Γήπεδο Ευόσμου

Το Γήπεδο του Ευόσμου - Click για μεγέθυνση!
Χωρητικότητα: 2.267 (καθήμενοι)

Τοποθεσία:
Το γήπεδο βρίσκεται στον Εύοσμο, έναν δήμο της Θεσσαλονίκης, δυτικά του κέντρου της πόλης. Για να πάτε εκεί με αυτοκίνητο, θα χρησιμοποιήσετε την Περιφερειακή Οδό, στρίβοντας στα φανάρια προς "Εύοσμο" (Aegean στη γωνία). Συνεχίστε ευθεία επί της οδού Μαιάνδρου και σε 800μ, στα φανάρια, στρίψτε αριστερά προς "Δημαρχείο" στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σε 400μ θα βρείτε νέα φανάρια (Goody's στη γωνία) όπου θα στρίψετε δεξιά προς "Δημαρχείο" στην οδό 28ης Οκτωβρίου. Θα δείτε το γήπεδο δεξιά σας μετά από 200μ. Αν είστε στο κέντρο της πόλης (Αριστοτέλους) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο 21 και να κατεβείτε στη στάση "Γυμνάσιο", έξω ακριβώς από το Γήπεδο του Ευόσμου.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1950 (Τελευταία ανακατασκευή το 1994)
Ρεκόρ θεατών: 4.067 (Αγροτικός Αστέρας - Δόξα Δράμας, το 1979)
Έδρα: Αγροτικός Αστέρας (Β' Εθνική)
Πληροφορίες: Το Γήπεδο του Ευόσμου διαθέτει δύο εξέδρες (κύρια δυτική και νότια, πίσω από τη μία εστία), καθώς στις υπόλοιπες πλευρές περιβάλλεται από μαντρότοιχο. Οι υπάρχουσες κερκίδες κατασκευάστηκαν το 1994. Το 2002 τοποθετήθηκαν καθίσματα, που προήλθαν από το Καυτανζόγλειο Στάδιο (αντικαταστάθηκαν λόγω των έργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες).

Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ίσως το χειρότερο στη Β' Εθνική, καθώς κατά τη γνώμη μας συναγωνίζεται... επαξίως το Γήπεδο του Κορυδαλλού! Η κατασκευή ενός νέου σταδίου στον Εύοσμο, στην περιοχή πάνω από την Περιφερειακή Οδό θα έλυνε ασφαλώς το πρόβλημα. Δυστυχώς όμως, παρά τις εξαγγελίες και τα σχέδια που έχουν παρουσιαστεί (αφορούν στάδιο με στίβο και κερκίδες για 4.000 θεατές), στον συγκεκριμένο χώρο έχουν γίνει μέχρι σήμερα μόνο οι χωματουργικές εργασίες. Από τον Δήμο Ευόσμου αναμένεται η εξασφάλιση των πιστώσεων που απαιτούνται (περίπου € 6 εκ.), προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι τα έργα.

Το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη ΠΜΑΣ Αγροτικό Αστέρα.
http://www.stadia.gr/evosmos/evosmos-gr.html
Η νότια κερκίδα του γηπέδου - Click για μεγέθυνση!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ