Το είδαμε και αυτό - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Το είδαμε και αυτό


Έγινε και αυτό. Ο πελάτης ο οποίος έχανε στο ΟΑΚΚΑ προτού μπει στο γήπεδο πέρασε ένα άνετο απόγευμα. Η ομάδα με τη χειρότερη παράδοση από κάθε άλλη ομάδα στο ΟΑΚΚΑ κέρδισε. Και μάλιστα μας κέρδισε 3 φορές σε λίγο χρονικό διάστημα. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται η ΑΕΚ είναι απίστευτο. Με όποιους παίκτες και αν έχει. Από μια ομάδα που έντεχνα ευνοείται από τη διαιτησία.
Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της. Θέλω με βάση το χθεσινό ματς να αναφέρθω σε ορισμένα σημεία τα οποία τα είχα εντοπίσει για την ΑΕΚ εδω και πολλύ καιρό και τα είχα γράψει στην εκπομπή σας . Γιατί τα γραφτά μένουν.
 
1. Από πότε γράφω για τον τερματοφύλακα -εφιάλτη  Αραμπατζή? Είναι δυνατόν αυτό το κουρσούμι να είναι τερματοφύλακας ατην ΑΕΚ? Αυτός είναι μια έκδοση Μορέτο. Ατάλαντος,βαρύς,άτεχνος,νευρικός, δεν εμπνέει τίποτα στους αμυντικούς του.Παρατηρώ την πορεία του όπως και κάποιων άλλων παικτών για κάποιους λόγους.Έχω να πω ότι η ΑΕΚ τα γκολ που τρώει είναι δώρα του Αραμπατζή. Καντε μια ανασκόπηση και θα με θυμηθείτε. Δείτε τα δυο πρόσφατα ματς με ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Και δεν είναι μόνο αυτά. Αντί να πιάνει τη μπάλλα διώχνει με γροθιές σαν να είναι ατομική βόμβα. Έχω γίνει κουραστικός με αυτόν τον γκασμά. Εκείνο που με έχει κάνει εντύπωση είναι η αβάντα που γίνεται από ορισμένους δημοσιογράφους της ΑΕΚ  στον Αραμπατζή. Στα ερωτήματα μου για το φαινόμενο Αραμπατζή σε δημοσιογράφους της ΑΕΚ προτού τους τελευταίους αγώνες η απάντηση τους ήταν ότι είναι καλλός τερματοφύλακας και τον πιστεύουν. Ας τον χαρούν τότε.
Θα ήθελα να ρωτήσω την εκπομπή από πότε έχω πει για τον Αραμπατζή ότι δεν θα έχει καμμία εξέλιξη? Γιατί μετά τη μάχη όλοι γίνονται στρατηγοί.
 
2. Ρε Κωστένογλου η ΑΕΚ δεν έχει ποιοτικούς παίκτες. Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι? Ο πιο ποιοτικός παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Βάργκας με διαφορά από τους άλλους .Και τον αφήνεις έξω. Συν όλες τις άλλες βλακείες που έκανες χθες. Είχα πει και για τον Κωστένωγλου όμως τι επίπεδο είναι. Γιατί δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω προπονητή . Απο που και ως που. Είναι ασορτί με τους παίκτες που έχει η ΑΕΚ. Δεν είπα ότι ειναι ανέντιμος ο Κωστένογλου. Σαν άνθρωπος είναι σοβαρός και έντιμος . Προπονητής δεν είναι. Απο πότε το είχα εντοπίσει στην εκπομπή σας Χάρη το τι είναι ο Κωστένογλου?
 
3. Σε αυτή την ΑΕΚ δεν πρέπει να μιλάμε για το ποιοι παίκτες θα  φύγουν αλλά ποιοι παικτες θα μείνουν. Ο Βάργκας, Ο Λεονάρντο, Ο Μανωλάς, ο Μάκος, ο Μπουγαίδης, Ο Τσίτας , Ο Σιαλμάς(αλλαγή), Ο Καράμπελας(αλλαγή) και όλοι οι άλλοι το μπούλο. Σεβασμός στους Δέλλα, Λύμπε , Γεωργέα τους ευχαριστούμε αλλά πρέπει να ξέρει ο καθένας και πότε πρέπει να σταματήσει.
 
4. Νότα αισιοδοξίας από την χθεσινη συγκέντρωση όλων των δυνάμεων της ΕΝΩΣΗΣ. ΄Χάρηκα που ήταν ο Μπάγιεβιτς και ο Ντέμης εκεί.. Και ας έχω γράψει για αυτούς πολλά άσχημα. Και ας με πίκραναν . Είναι για την ΑΕΚ μεγάλα κεφάλαια. Κανένας δε μπορεί να πει το αντίθετο. Και ο Τροχανάς ήταν εκεί . Και ο Νοτιάς μέσω κάποιου αντιπροσώπου . Και υπήρξε καταρχήν συμφωνία για την πληρωμή των χρεών από αυτούς που τα έκαναν.Για να έρθει η ΑΕΚ στην εποχή της επόμενης μέρας του άρθρου 44. Που σημαίνει την έλευση ομάδας μεγαλοεπενδυτών.Είμαι  μετά από καιρό αισιόδοξος.Το νερό νομίζω ότι μπήκε στο αυλάκι. Περιμένω να ενεργοποιηθεί και ο Μανωλάς. Γιατί όταν ενεργοποιηθεί ο συγκεκριμένος που τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση πάει να πεί ότι κάτι πολλύ μεγάλο γίνεται.Όταν υπάρχει παπατζιλίκι ο Μανωλάς να ξέρετε μένει στην απ έξω.Και ο τιτανομέγιστος Νεστορίδης ήταν εκεί . Και πολλοί άλλοι. Δεν μπορώ να τους θυμηθώ όλους. Το χαλί στρώνεται για να έρθει ο μεγάλος. Η παρουσία Μπάγιεβιτς δείχνει κάτι. Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω ποιος είναι ακόμα.
 
Ο ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ NICK

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ