xoreye sti broxi - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

xoreye sti broxi

MVP: Συνεχής πηγή κινδύνου, πέτυχε το 0-2 και έδειξε πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Ο Νέρι Καστίγιο ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα στα Πηγάδια και ο μεγάλος ηγέτης του Άρη.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Τριανταφυλλάκος μπήκε στο δεύτερο μέρος και ουσιαστικά άλλαξε την ροή του αγώνα. Ο μικρός ήταν εξαιρετικός και στάθηκε και με το παραπάνω στο ύψος του.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Το ρεύμα! Δύο φορές υπήρξε διακοπή λόγω πτώσης του ρεύματος με την δεύτερη μάλιστα να κρατά 46 λεπτά και ενώ το ματς είχε φτάσει στο 90'!
Η ΓΚΑΦΑ: Σε αυτό θα βάλουμε τις δύο μεγάλες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα. Ο Φατί αρχικά και ο Μαρκόφσκι στην συνέχεια, έχασαν γκολ που δεν χάνονται από το μισό μέτρο και μπορεί ο πρώτος να πανηγύρισε τη νίκη, ο δεύτερος όμως θα μπορούσε να κάνει το 2-1 και να δώσει ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολύ καλός ο Καλογερόπουλος. Δικαίως απέβαλε τον Βάλλα και στο μόνο που μπορεί να έχει άδικο είναι η κίτρινη κάρτα στον Καστίγιο που δόθηκε με μεγάλη ευκολία. Σε μια φάση ο Μαρσελίνιο κακώς κόπηκε με οφσάιντ, αλλά γι' αυτό δεν φταίει ο διαιτητής, αλλά ο βοηθός.
  apo GAZZETTA: Δεν καταλαβαίνει από βροχές, πτώσεις ρεύματος και άσχημες συνθήκες. Ο Άρης έχει ανεβάσει για τα καλά ταχύτητα και πάει φουλ για πλέι οφ. Οι «κίτρινοι» ήθελαν περισσότερο το ματς στα Πηγάδια και με τον Μασάδο να κάνει εξαιρετικό κοουτσάρισμα το πήραν. Όλα τα άλλα, για τις διακοπές κλπ κλπ είναι για να έχουμε να λέμε. Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 28 βαθμούς μόλις 4 λιγότερους από την 5η θέση και συνεχίζουν...
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
SKODA Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (69’ Νταρμπιόν), Μαρκόφσκι (81’ Καζάκης), Φλίσκας (62’ Σουάνης), Ντάνι, Βλαχοδήμος.
Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Παπαζαχαρίας (46’ Τριανταφυλλάκος), Καστίγιο (86’ Κατίδης), Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος (83’ Τσουκάνης), Λαζαρίδης, Ουμπίντες.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ