Άρθρο: Αηδία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Άρθρο: Αηδία


ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ*
Μετά την περσινή κάθοδο του Ηρακλή σε χαμηλότερες κατηγορίες, βρέθηκε ένας νόμος εφεύρεση για τον ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Ένας νόμος ο οποίος λέει, ότι οι ομάδες που δεν παίρνουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα τότε θα τιμωρούνται με απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο, ενώ δεν θα μπορέσουν να κάνουν ανανεώσεις συμβολαίων.
Αυτή η αλλαγή νόμου που έγινε από τους αρμόδιους ΕΠΟ και πολιτείας βρίσκει αρκετές ομάδες που ένιωσαν τον υποβιβασμό όπως είναι ο Γηραιός να νιώθουν κυριολεκτικά σκασμένοι και αηδιασμένοι! Όταν μέσα σε ένα καλοκαίρι η πλαστογραφία για την οποία τιμωρήθηκε ο Ηρακλής έλεγε άλλα ο νόμος, τώρα ήρθαν κάποιοι κύριοι και να φανούν εξυπνότεροι και να αλλάζουν τους νόμους στο ποδόσφαιρο σαν τα πουκάμισα!
 Για πιο λόγο άλλαξε ο νόμος θα μας εξηγήσει κανένας; ή πάλι θα ακούμε την γνωστή φράση, δεν ξέρω δεν απαντώ; Μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες βλέπουμε και εισπράττουμε  από την ειδησεογραφία αλλά και την κινδυνολογία που βγαίνει μέσα από άλλες ομάδες τον έντονο προβληματισμό για την βιωσιμότητα τους αλά και την δυσκολία να καταβάλλουν μισθούς στους ποδοσφαιριστές. Μήπως αυτό γίνεται γιατί κάποιες ομάδες δεν τηρούν τις προϋποθέσεις για τα κριτήρια αδειοδότησης;
 Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες ούτε να μπούμε σε ονομασίες ομάδων, γιατί ξέρουν και οι ίδιοι και δεν θέλουν να νιώσουν την απογοήτευση και κυρίως την ψυχολογική κούραση που ένιωσε ο κόσμος του Ηρακλή. Και κυρίως γιατί σε κάποιες καλομαθημένες ομάδες η αλήθεια πονάει!
 *Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.
ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΤΗΝ ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΦΙΔΗ ΜΕ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ!
ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΑΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΛΗΣΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΗΡΑΚΛΑΡΑ!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ