ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ''ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ'' ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ''ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ'' ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ

TOY XARH STOIKOY                                                                                    Πριν από ένα μήνα είχα μια συζήτηση με έναν επιφανή άνθρωπο της Θεσσαλονίκης που ασχολείτε με ενέργειες, αέρια κ.α. και μου εκμηστηρεύτηκε κάτι που δεν το έδωσα και πολύ σημασία.Ο Ιβάν Σαββίδης έρχετε στον ΠΑΟΚ. Όταν το άκουσα το πρώτο που έκανα ήταν να γελάσω. Στην συνέχεια μου εξήγησε για κάποιες επιχηρηματικές κινήσεις που θα κάνει ο κ. Σαββίδης και έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Είμαι λίγο επιφυλακτικός σε τέτοια θέματα γιατί δεν περάσαμε και λίγα σε ανάλογες περιπτώσεις και πλέον αν δεν το δω με τα μάτια μου να γίνετε κάτι δεν το πιστεύω.
Ο κ. Σαββίδης είναι στην χώρα μας περίπου 20 ημέρες και με εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα που βρέθηκε κάπου στην Θεσσαλία και στην Χαλκιδική τις τελευταίες 13 ημέρες βρίσκετε στην Θεσσαλονίκη και θα βρίσκετε για πολύ καιρό ακόμα.
 Το κερασάκι στην τούρτα για να πειστώ ότι είναι εδώ και ότι κάτι κινείται ήταν η παρουσία του στο γήπεδο της Τούμπας στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα.Πλέον είμαι 100% σίγουρος ότι κάτι γίνετε και πως αν και Πάσχα μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρήκε τον ''Αγιο Βασίλη'' του.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ