Ποιος είναι ο Ανδρέας Πάτσης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ποιος είναι ο Ανδρέας Πάτσης

ο προφίλ του Ανδρέα Πάτση που τα ρεπορτάζ τον παρουσίαζαν πέρυσι ως τον "συμπαίκτη"
του Κώστα Πηλαδάκη στη διοίκηση της ΑΕΛ και τώρα ώς υποψήφιο για τον ΗΡΑΚΛΗ.

. Ο 45χρονος δικηγόρος έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο και την Ελασσόνα, όπου είχε ως προπονητή τον Αλέξη Αλεξανδρή. Διατηρεί μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι, έχει πελάτες του γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές (Βάνα Μπάρμα - Νατάσα Θεοδωρίδου - Τέρεντς Κουίκ - Σεμινα Διγενή - Ελενα Παπαρίζου - Αννα Δρούζα - Λάμπης Λιβιεράτος - Στράτος Τζώρτζογλου - Νίκος Μουρατίδης).
Δεν του αρκούν οι "διασημότητες" της ελληνικής πραγματικότητας, αλλά το μεγαλύτερο παράσημο του είναι η συνεργασία του με τον σεΐχη Αλ Ναχιάν, του πιο πλούσιο Εμιράτου, του Αμπού Ντάμπι. Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει σε συνέντευξη που έδωσε τον Οκτώβριο του 2010 στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε πως πρόεκυψε αυτή η γνωριμία. "Κάποια στιγμή έκανα μια συνάντηση με ένα κλιμάκιο συνεργατών του σεΐχη Αλ Ναχιάν για λογαριασμό ενός συναδέλφου που δεν γνώριζε πολύ καλά αγγλικά. Ετσι έκανα την πρώτη επαφή. Ενδιαφέρθηκα, τους ενδιέφερα και προέκυψε η συνεργασία. Μετά από δύο χρόνια και αφού βεβαιώθηκαν πως διαθέτω τις γνώσεις, την εμπειρία, την ικανότητα, αλλά και την απαιτούμενη οικονομική διαφάνεια, γνώρισα τον σεΐχη και προχωρήσαμε. Συνεταιριζόμαστε και διεκπεραιώνω υποθέσεις που μπορεί να έχει με την Ελλάδα».

 Η καταγωγή του είναι από Δοτσικό, ένα μικρό χωριό των Γρεβενών και ξεκίνησε μόνος αυτή την προσπάθεια και δημιούργησε αυτό το γραφείο. «Δούλεψα αρκετά για να καταφέρω να αποκτήσω ό,τι έχω σήμερα. Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Δούλευα σε ένα μικρό γραφείο. Επαιρνα το βαλιτσάκι μου και πήγαινα στην Ευελπίδων. Με τον καιρό διαπίστωσα πως αυτό το είδος δικηγορίας δεν με εξέφραζε. Τη νομική επιστήμη την είχα διαφορετικά στο μυαλό μου.

Ετσι πήρα την απόφαση να στήσω κάτι πιο εξελιγμένο. Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω μια εταιρεία στην οποία θα εργάζονταν εξειδικευμένοι δικηγόροι και τα κατάφερα. Ολα έγιναν σταδιακά, αλλά πάντα με στόχο. Ποτέ δεν ξεχνάω βέβαια από πού ξεκίνησα. Εκείνος ο δικηγόρος στον οποίο έκανα την πρακτική μου, μου έμαθε να μην προδίδω τις ηθικές μου αξίες.
Στο τέλος του 2010 παντρεύτηκε την γυναίκα του Λίνα. Λόγω των συχνών επισκέψεων του στην Αραβία έχει "μάθει" τις δικές τους συνήθειες και τονίζει πως του αρέσει ο τρόπος ζωής και τα χόμπι, όπως το κυνήγι με γεράκια, οι αγώνες με «γουρούνες» στην έρημο και το δείπνο επάνω σε χαλιά.
flnews.gr του Κώστα Πάλλη

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ