Διαβάστε γιατί η Αλέκα Παπαρήγα είδε ομοιότητες στην τακτική της Μπάγερν Μονάχου και αυτής του... ΚΚΕ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Διαβάστε γιατί η Αλέκα Παπαρήγα είδε ομοιότητες στην τακτική της Μπάγερν Μονάχου και αυτής του... ΚΚΕ

Με την τακτική που ακολούθησε η Μπάγερν Μονάχου στη Μαδρίτη, παρομοίασε τη στρατηγική του ΚΚΕ η γγ του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
"Η Μπάγερν είχε τον πολιτικό πυρήνα του ΚΚΕ. Επίθεση, επίθεση, επίθεση στο ξένο γήπεδο" είπε χαρακτηριστικά. και πρόσθεσε:
"Δεν ήμουν με την Μπάγερν. Με καμία ομάδα. Παρακολουθώ ποδοσφαιρικούς αγώνες. Εχω κόψει να παρακολουθώ στην Ελλάδα αγώνες, αλλά οι δυο τελευταίοι ήταν εξαριετικοί. Η Μπάγερν δεν έκανε κατενάτσιο".
Λίγο αργότερα παραχωρώντας συνέντευξη τύπου, η κα Παπαρήγα εξέφρασε την αισιοδοξία της για την εκλογική μάχη και τις επιδόσεις του ΚΚΕ, αλλά την απαισιοδοξία της για την κατάσταση, στην οποία θα βρεθούν η χώρα και οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα η νεολαία, στις 7 Μαΐου.
Η κα. Παπαρήγα ανέφερε ότι αυτός που θα ψηφίσει ΚΚΕ στις εκλογές, θα το κάνει επειδή θέλει να αντιδράσει, να τιμωρήσει, για να διαμορφωθεί ένα κίνημα που θα αποσπάσει κατακτήσεις ή για να αποτρέψει τα χειρότερα που έρχονται.
"Την επομένη των εκλογών τα προβλήματα θα είναι παρόντα", τόνισε η κα. Παπαρήγα και αναφέρθηκε στα μέτρα που ήδη έχουν δεσμευθεί ότι θα πάρουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

 http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/paparhga_h_mpagern_epaikse_san_to_kke.1749399.html