Στο -4 από τα play of - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Στο -4 από τα play of


TOY ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ
Με τον Αντώνη Νατσούρα να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ηρακλής νίκησε δύσκολα την Δόξα Κρανούλας στο Καυτανζόγελιο και μείωσε σε τέσσερις βαθμούς την απόσταση από τα play off..
 Η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τις μεγάλες ευκαιρίες αλλά είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να πλησιάσει την εστία του Βασιλειάδη. Η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου έγινε από την Δόξα Κρανούλας στο 20’ λεπτό όταν ο Ρ. Κρόλ από κοντά νικήθηκε από τον Κελπέκη ο οποίος απόκρουσε ωραία το σουτ των φιλοξενουμένων.
  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής είχε ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν τους χώρους ώστε να απειλήσουν την ομάδα του Ανέστη Ζώη ώσπου ήρθε στο 92’ ο 34χρονος Αντώνης Νατσούρας να πετυχαίνει ένα παλικαρίσιο γκολ και να δίνει τους τρις πολύτιμους βαθμούς στον Ηρακλή και να πάει την Κυριακή να παίξει έναν ακόμα τελικό κόντρα στον Απόλλων Καλαμαριάς για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στα play off.
  Ο Ηρακλής ήταν φλύαρος καθόλη την διάρκεια του αγώνα μα κακές μεταβιβάσεις προς την περιοχή της Κρανούλας ενώ δεν είχε και ευκαιρίες οι οποίες θα προϊδέαζαν σε ένα εύκολο παιχνίδι.
 Το παιχνίδι της Κυριακής μοιάζει να είναι ένας ακόμα τελικός καθώς ο Ηρακλής πλησίασε στους τέσσερις πόντους τις θέσεις που οδηγούνε στα μπαράζ. Ό Ηρακλής δεν έχει κερδίσει αντίπαλο ο οποίος έχει τον ίδιο στόχο με τον ίδιο το Γηραιό αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Η χθεσινή εικόνα του Ηρακλή στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν καλή και σίγουρα με μια τέτοια εικόνα ο Ημίθεος θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους ‘’Πόντιους’’.  Ο Ηρακλής πρέπει να παραταχθεί σαν Ηρακλής και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να φτάσει κοντά στο στόχο του που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β΄Εθνική.

σημ:
Ο Δημοσιογράφος Γρηγόρης Παπαγιαννάκης   θα είναι αυριο Παρασκευή στην εκπομπή ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ,4.10-5.30 μ.μ στη ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ