Ζητείται Θάυμα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ζητείται Θάυμα

tou ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ
Δημσιογράφου.

Ο Ηρακλής πλέον μετά την ισοπαλία στην Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλων, ζητάει ένα θαύμα για να προλάβει το τρένο των play off. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από πολλές στιγμές έντασης όταν οι οπαδοί του Απόλλων 10 λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι προπηλάκισαν την διοίκηση των κυανόλευκων αλά και ένας ανεγκέφαλος οπαδός των ποντίων εισήλθε στα δημοσιογραφικά θεωρία βρίζοντας χυδαία τους ρεπόρτερ του Ηρακλή χωρίς κανένα λόγο. Η ένταση δεν σταμάτησε όμως δεν σταμάτησε εκεί. Κατά την ώρα του αγώνα αλλά πριν, υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε οπαδούς του Ηρακλή και δυνάμεων των ΜΑΤ.
  Η ομάδα του Ηρακλή ήταν αυτή η οποία είχε τις κλασικές φάσεις στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο συγκεκριμένα έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Κωστάκη να σουτάρει στο 16’λεπτό και την μπάλα να περνάει μόλις άουτ, και τον ίδις παίκτη στο 43’ λεπτό να επιχειρεί νέο σουτ αλλά ο αμυντικός του Απόλλων, Καραντασιάδης έδιωξε σωτήρια σε πλάγιο.
  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν και πάλι αυτός που είχε τις δυο κλασικές ευκαιρίες, με τον Χιονίδη στο 55’ λεπτό να αστοχεί να νικήσει τον Καρατζιοβαλή, και τον Οικονόμου στο 85’ λεπτό να έχει δοκάρι.
   Πλέον τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για την ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη να προλάβει κάποια θέση που οδηγεί σε μπαράζ, καθώς πρέπει να συμβεί το εξής σενάριο ώστε να περάσει ο Ηρακλής στην 3η θέση.
    Το σενάριο για να βγει ο Ηρακλής τρίτος είναι: να μην κερδίσει η Καλαμαριά τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια που είναι με Ηράκλεια Σερρών εντός και Οικονόμο εκτός, όπως και ο Τηλυκράτης ο οποίος υποδέχεται τον Βατανιακό την προτελευταία αγωνιστική και την τελευταία τον Οδυσσέα Αναγέννησης εκτός. Η Τσαριτσάνη θα πρέπει να κάνει μια ισοπαλία με τον Απόλλων την τελευταία αγωνιστική  και να ηττηθεί από την Δόξα Κρανούλας που υποδέχεται την Κυριακή. Ο Τύρναβος να φέρει μια ισοπαλία κόντρα σε Γάζωρο  ή Σκύδρα , είτε να χάσει ένα από τα δύο προαναφερόμενα παιχνίδια.
   Σίγουρα τα πράγματα μόνο υπέρ του Ηρακλή δεν είναι ο οποίος πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να κερδίσει τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια κόντρα σε Νίκη Βόλου την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον αδιάφορο και ήδη προβιβασμένο Εθνικό Γαζώρου εκτός. Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στον Ηρακλή μετά την ισοπαλία και πλέον επιβάλλεται διοίκηση και παίκτες της ομάδας να κάνουν το απόλυτο τις δυο τελευταίες αγωνιστικές που απέμειναν!
   

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ