Τι έχετε να πείτε τώρα; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Τι έχετε να πείτε τώρα;

του ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ
Δημοσιογραφου


; Πέρσι όταν ο κόσμος του Ηρακλή σε μια πορεία διαμαρτυρίας για όσα είχαν συμβεί σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης και την κάθοδο της ομάδας ποδοσφαίρου σε κατώτερη κατηγορία, σήκωσε την σημαία των Σκοπίων για πικάρισμα  και πέσανε πολλοί συνάδερφοι με τα μούτρα και κατέκριναν την κίνηση του κόσμου του Ηρακλή και μάλιστα προσβάλλοντας τον σύλλογο. Μέσα σε ένα πλήθος κόσμου ένας ανώνυμος φίλαθλος του Ηρακλή σήκωσε μια σημαία των Σκοπίων και το συγκεκριμένο θέμα έμελε τότε να γίνει πρώτο σε site, ακόμα και σε εφημερίδες.
  Η κίνηση αυτή πέρσι το καλοκαίρι έγινε για όλα αυτά που είχαν συμβεί. Συνέβησαν απίστευτα γεγονότα, όπως η λανθασμένη ενέργεια της ΕΠΟ να επιβάλλει ποινή υποβιβασμού για τον Ηρακλή λόγω πλαστογραφίας, ενώ ο νόμος έλεγε για ανάκληση δελτίων και πρόστιμο. Δεν ήταν μόνο η περίπτωση της αδειοδότησης αλλά και οι συνομιλίες οι οποίες είχαν στοχοποιήσει τον Ηρακλή και τον θεωρούσαν ως το πιο εύκολο θύμα. 
  Όταν μέσα σε ένα πλήθος κόσμου 15.000 ένας ανώνυμος φίλαθλος της ομάδας το έκανε για να για να δηλώσει την αγανάκτηση του και την δυσαρέσκεια του γιατί οι νόμοι στην Ελλάδα και στον αθλητισμό δεν εφαρμόστηκαν κατά το δοκούν. 

Αρκετοί συνάδερφοι το συγκεκριμένο περιστατικό με την σημαία το διαπλατύνανε τόσο, ώστε να καταντήσει το θέμα να φτάσει σε σημείο εμπάθειας.
  Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό, οι δυο παίκτες που απεικονίζονται  στην φωτογραφία (Άντις-Σπανούλης),καταφανέστατα βλέπουμε να κρατάν την σημαία των Σκοπίων. Τελικά αυτό δεν ήταν κατακριτέο που έγινε; 

Γιατί κάποιος συνάδερφος δε μιλάει για το γεγονός ότι ο Σπανούλης φωτογραφήθηκε με τον Σκοπιανό συμπαίκτη του με την σημαία της χώρας του; Να περιμένουμε να ακούσουμε επικρίσεις ή να το πάρει το ποτάμι;









ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ