Εγερθείτε ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Εγερθείτε !

του ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Ο Ηρακλής καλείται να δείξει αγωνιστικό πρόσωπο και βέβαια σοβαρό για να ξαναμπεί στο κόλπο της ανόδου, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά για ους κυανόλευκους.
  Η διοίκηση του Ηρακλή απέλυσε τον Σούλη Παπαδόπουλο ώστε να κάνει ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα του Ημίθεου για τις τέσσερις εναπομείναντες αγωνιστικές. Ο νέος προπονητής του Ηρακλή έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή διότι απέμειναν λίγα παιχνίδια ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και επίσης τρία από τα τέσσερα παιχνίδια είναι με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με τους κυανόλευκους. Σίγουρα τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι καθώς η ομάδα του Ηρακλή θέλει 12 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, δηλαδή το απόλυτο.
  Ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε μόλις μια ήττα στον πάγκο του Ηρακλή αλλά αυτό δεν πτόησε τους διοικούντες του συλλόγου  να του δείξουν την πόρτα της εξόδου της Μίκρας. Η θέση του κιόλας είχε επιβαρυνθεί από τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε φέρει η ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια.
  Το μεγάλο θέμα είναι αν ο Ηρακλής μπορεί να κάνει το απόλυτο στις νίκες και να προλάβει το τρένο της ανόδου, αλλά αυτό δεν γίνεται μόνο με το όνομα και την ιστορία του συλλόγου αλλά κρίνεται κατά πολύ στα πόδια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι παρόλο που δείχνουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο Καυτανζόγλειο εκτός του μεταμορφώνονται και θεωρεί κανείς ότι αυτή η  ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ της Football League 2.
  Η σοβαρότητα της κατάστασης απαιτεί πειθαρχία και σίγουρα αποτελέσματα μέσα αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος  σίγουρα περίμενε πολλά περισσότερα από την ομάδα αλλά μέχρι στιγμής τον έχει απογοητεύσει με την κακή συγκομιδή βαθμών αλλά και την μη αναρρίχηση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Τα πράγματα πλέον έχουν στενέψει και οι νίκες είναι παραπάνω από αναγκαίες ώστε ο Ηρακλής να φτάσει πιο κοντά στο στόχο που είχε από την αρχή. Διότι η παραμονή στην
  κατηγορία αυτή που είναι άγνωστη για τον κόσμο του Ηρακλή θα είναι ένα πολύ βαρύ φορτίο για να κουβαλήσει ψυχολογικά την επόμενη χρονιά.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ