GENITSAROS-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

GENITSAROS-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ;


ΓΡΑΦΟΥΝ:

Το παιδί είναι γενίτσαρος και πραγματικά ανάλογη περίπτωση κωλοτούμπας και ντροπής δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Στα αριστερά της φωτογραφίας του κειμένου είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Στον πυρήνα των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη να πανηγυρίζει έξαλλα την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού και μάλιστα να φορά πράσινα. Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ότι αυτά δεν ήταν τυχαία. Ήταν Παναθηναϊκός και υποτίθεται αρρωστάκι με την ομάδα. Υποτίθεται.
Ο τύπος αυτός, όμως, όχι μόνο Παναθηναϊκός δεν ήταν αλλά αποδείχθηκε και γενίτσαρος. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει που πήγε στον Ολυμπιακό. Σιγά τον παίκτη. Σιγά το μεγάλο ταλέντο που κατέβηκε στον Πειραιά. Αυτό που ενοχλεί, βέβαια, είναι το θράσος. Και η προσβολή.
Στα δεξιά της φωτογραφίας, ο ίδιος παίκτης, έχει ανέβει στην οροφή του πούλμαν του Ολυμπιακού και φωνάζει υβριστικά συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού, με χυδαίες εκφράσεις στην άφιξη των λιμανίσιων από την Πόλη! Μπράβο Βαγγελάκη. Και εις ανώτερα. Μόνο για να κάνεις αυτό που φώναζες στα Σπάτα πρέπει να έρθεις με την όπισθεν...

 http://www.leoforos.gr/article/41123/perissotero-genitsaros-pethaineis

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ