Χάγκαν: «Στόχος η αξιοποίηση των νέων ταλέντων» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Χάγκαν: «Στόχος η αξιοποίηση των νέων ταλέντων»

  Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
imag0374.jpgΤο τουρνουά Football Stars είναι προ των πυλών. Η γιορτή του ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Ηρακλής για τα νέα παιδιά είναι έτοιμη να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, 9-10 Ιουνίου και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του Ηρακλή, ο Εμπενίζερ Χάγκαν είναι και αυτός σε εγρήγορση.
«Δεν θα το ονομάσω τουρνουά ακριβώς, αλλά μια γιορτή για τα παιδιά πριν κλείσει η χρονιά. Μπορούν παιδιά από 6 μέχρι 12 ετών να έρθουν και να παίξουν ποδόσφαιρο, να δούνε και από κοντά τις ακαδημίες και όσοι γονείς θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά στον Ηρακλή θα υπάρχει ειδικό σταντ. Μιλάμε και για αγόρια και για κορίτσια», είπε στην “Bluearena”.
Το πρώτο διήμερο του τουρνουά είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου και το επόμενο στις 23-24 Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο του ΗΡΑΚΛΗ στην Μίκρα και θα μπορούν να λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Ο καθένας μπορεί να πάρει πληροφορίες στα: 6975 220728 , 6943 837953 , irafootballstars@gmaill.com, και http://www.iraklisfc.com.
Ο Χάγκαν μας μίλησε και για τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία, έναν σημαντικό τομέα για την ομάδα. Μίλησε μεταξύ άλλων και για τον στόχο της νέας περιόδου για το νέο αίμα των κυανόλευκων.
Ο Χάγκαν δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα νέα παιδιά του Ηρακλή και σίγουρα αυτό φαίνεται και από τη δουλειά που υπάρχει σε όλες τις κατηγορίες των τμημάτων. Όταν η χρονιά ξεκίνησε για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή υπήρχαν πολλές δυσκολίες. Με τη συνδρομή και του Χάγκαν έχουν φτιάξει πολλά πράγματα και σίγουρα πλέον υπάρχει μια οργάνωση σε όλα τα τμήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος με τη συνεργασία των προπονητών και του ίδιου του ΄΄Έμπε΄΄.
- Πώς ήταν φέτος αυτή η δύσκολη χρονιά για τις ακαδημίες του Ηρακλή; Και ποια είναι η αποτίμηση της χρονιάς που μας πέρασε;
«Όπως ξέρετε ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά στο τέλος υπήρχε θετική κατάληξη. Υπήρχε άψογη συνεργασία με τους προπονητές των ακαδημιών και έτσι έχουμε και άλλους παίκτες στην πρώτη ομάδα.
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σας, η φιλοσοφία του Ηρακλή είναι να βγάζει νέα ταλέντα και να τα προωθεί στην πρώτη ομάδα».
Συνεχίζοντας δήλωσε: «Δεν κοιτάμε τόσο πολύ κάποιον τίτλο στις ακαδημίες, όσο κοιτάμε αυτά τα παιδιά να δουλέψουν όσο καλύτερα μπορούνε και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα που δεν είναι άλλο από την είσοδό τους στην πρώτη ομάδα του Ηρακλή. Η αποτίμηση πιστεύω ήταν θετική γιατί ακόμα μια φορά παίκτες προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα».
- Πιο είναι το πλάνο για τη νέα χρονιά;
«Ο στόχος είναι να έρθουν όσο πιο πολλά παιδιά μπορούνε στον σύλλογο. Και σίγουρα να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο τα νεαρά ταλέντα ώστε να φτάσουν στην πρώτη ομάδα». stars.jpg

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ