ΠΑΟΚ-ΜΟΝΣ 2-0 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΠΑΟΚ-ΜΟΝΣ 2-0

Σκόρπισε χαμόγελα ο "Δικέφαλος" του Βορρά στο φιλικό κόντρα στην Μονς (2-0). Καλή ανάπτυξη από το σύνολο του Δώνη που ανταποκρίθηκε στη νέα τακτική του 4-4-2 και με ρόμβο στο κέντρο και με τα χαφ στην ευθεία. Γιάννου και Ρομπέρ οι σκόρερ του ΠΑΟΚ.
Απόλυτα θετικό ήταν το δεύτερο φιλικό τεστ του Δικεφάλου στην Ολλανδία. Ο ΠΑΟΚ είχε καλή ανάπτυξη, δημιούργησε ευκαιρίες και έφθασε στη νίκη επί της Μονς με σκορ 2-0 (ΣΚΌΡΕΡ:Γιάννου 41΄ και Ρομπέρ 52΄).
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη εφάρμοσε με πετυχημένο τρόπο και τις δύο εναλλακτικές μορφές του 4-4-2, στο πρώτο μέρος με τα χαφ σε διάταξη ρόμβου και στο δεύτερο στην ευθεία και τα πήγε πολύ καλά.


Πάτησε πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή, δημιούργησε ευκαιρίες, σούταρε αρκετά και πέτυχε και δύο τέρματα. Μοναδικό σημείο προβληματισμού, οι ασυνεννοησίες στην άμυνα, ειδικά στον αέρα, με τους Κουμάλο και Κατσικά, πάντως, να είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι στον πρώτο αγώνα με την Οτελούλ.

Λίγα πράγματα από τον άγγλο Μπαρνς που και βαρύς φάνηκε και προσωπικότητα δεν έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Μπανγκουρά έδειξε ότι θέλει ακόμη χρόνο.

Πολύ καλές οι εντυπώσεις από τους νεαρούς, ειδικά εκείνους που αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος.

Το ματς έγινε παρουσία αρκετών οπαδών του ΠΑΟΚ που στην αρχή του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας πανό για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τη φυλάκιση έκξι οπαδών του ΠΑΟΚ.

Γκολ πριν πάει στα αποδυτήρια

Μόλις στο 5' ο Μπαρνς σκόραρε αλλά το τέρμα ακυρώθηκε γιατί πριν είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του. Στο 11΄ο Λάζαρ μπήκε στην περιοχή, αλλά ταλαιπώρησε την μπάλα και τελικά την έχασε πριν προλάβει να σουτάρει. Φτάσαμε στο 19', όταν και πάλι ο Μπαρνς σούταρε από μακριά, όμως, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 36' ο Νονγκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου, στο 38' ο Βέρνερ πρόλαβε στην έξοδο τον Κλάους πριν αυτός γίνει απειλητικός και το 41' ο Γιάννου ελίχθηκε και με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε άνοιξε το σκορ.

Η μεταγγραφή......του Ρομπέρ!!!

Στο δεύτερο μέρος ο "Δικέφαλος" μπήκε φουριόζος. Ο Δώνης άλλαξε την διάταξη στο κέντρο και από ρόμβο τοποθέτησε τους παίκτες στην ευθεία και στο 49' ήρθε η πρώτη καλή φάση όταν ο Γεωργιάδης πλάσαρε από πλεονεκτική θέση και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 52΄χτύπησε ο Ρομπέρ όταν με συρτό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ.

Ο Κουμάλο στο 71' έσωσε πάνω στην γραμμή την εστία του ΠΑΟΚ όταν μετά από κόντρες η μπάλα κυλούσε βασανιστικά προς τα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ κινδύνεψε σε δύο κεφαλιές του Αντζελί που σημάδεψε, όμως, λίγο πάνω απο την εστία του Γλύκου.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης (46΄ Ετο), Κουμάλο (72΄ Ιντζίδης), Κατσικάς (72΄ Στάμου), Αποστολόπουλος (46΄ Λίνο), Παναγιωτούδης (46΄ Κάτσε), Λάζαρ (46΄ Κίτσιου), Μπαρνς (46΄ Ρομπέρ), Πέλκας (46΄ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης (72΄ Δεληγιαννίδης), Γιάννου (66΄Μπανγκουρά)

Μονς: Βέρνερ, Ντεμπισό (62΄ Τίμμερμανς), Ματάις, Νονγκ (66΄ Πέρμπε), Ζολά (62΄ Λεπισιέ), Φαν Γκίσεχεμ, Νικάισε, Τζαρζού (75΄ Ντε Μπέλντερ), Αντζέλι, Σάπινα (62΄ Βαν Ίμσκοτ), Μοντέιν

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ