ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ


Του Χάρη Στόiκου
                                         
                                          
 

       Με αφορμή το γεγονός πως δεν έχει σήμερα Αθλητική Γνώμη γράφω εδώ στο Blog πράγματα που έχω στο μυαλό μου και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Το να έχεις έναν γνωστό στον χώρο του ποδοσφαίρου και να σου δίνει κάποιες πληροφορίες και στο τέλος να μην επιβεβαιώνεται είναι κάτι σύνηθες. Το να μιλάς με άτομα μέσα από μια ομάδα και να σου λέει πράγματα που έχουν δρομολογηθεί και να απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να επισημοποιηθούν και στο τέλος να χαλάνε επίσης είναι κάτι που γίνετε. Το να είσαι όμως άνθρωπος που εσύ κάνεις κουμάντο για το πως θα κυλήσουμε τα πράγματα σε μια υπόθεση και να την πατάς, την πρώτη φορά λες δεν πειράζει έγινε, αλλά να μην ξαναγίνει.Το να επαναλαμβάνεις το ίδιο λάθος και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δείχνει ότι δεν έχεις καταλάβει τι λάθος έκανες και κινδυνεύεις να εκτεθείς και πάλι. Άρα εκεί πρέπει να παρέμβει ο σύμβουλός σου αν θες να συνέρθεις και να προχωρήσεις με άλλη τακτική.
  Όταν δεν έχεις καλό όνομα στην ποδοσφαιρική πιάτσα και  δεν είσαι το ιδανικό μέρος για να ενταχθεί ένας ποδοσφαιριστής κινδυνεύεις να γίνεις σκαλοπάτι για κάποιον παίκτη έτσι ώστε να κερδίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο αλλού και εσύ να ψάχνεσαι για το πως έγινε και για το τι έφταιξε. Και μάλιστα όταν δεν βελτιώνεσαι οικονομικά και δεν μπορείς να μπεις σε διαδικασία πλειστηριασμού τότε το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.
  Για όλα αυτά που γράφω παραπάνω υπάρχει μια ομάδα που τα διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία και ήδη την έχει πατήσει. Και μάλιστα δύο φορές.Η πρώτη στην περίπτωση του Αργεντινού Ούμπιντες ο οποίος έλεγε πως θα μείνει ελεύθερος από τον Άρη και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Και ενώ όλοι το ήξεραν ο Ούμπιντες μόλις έμεινε ελεύθερος ανακοινώθηκε από την Τουρκική Ορντούνσπόρ για 3 χρόνια. Η δεύτερη περίπτωση που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ είναι αυτή του Κροάτη Μπούντιμιρ.Και σε αυτήν την περίπτωση ο παίκτης έλεγε πως μένω ελεύθερος για να πάω στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο Πρόεδρος του Εργοτέλη κ.Παπουτσάκης έκανε και δηλώσεις εχθές που έλεγε πως αφήνουμε ελεύθερο τον παίκτη για να πάει στον ΠΑΟΚ.Εχθές το βράδυ έμεινε ελεύθερος και σήμερα ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ της Κύπρου.
  Τον κ.Βρύζα τον έχω για έξυπνο άνθρωπο και δεν πιστεύω πως θα συνεχίσει να εκτίθεται.Περιμένω να αλλάξει τακτική και να γυρίσει στην παλιά καλή συνταγή του.Πρώτα υπογραφή ενός παίκτη και μετά να διαρρέει στον τύπο και τον κόσμο.
   Αν δεν συμβεί αυτό τότε να περιμένετε και άλλες τέτοιες περιπτώσεις σαν τις παραπάνω που προανέφερα.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ