Να τους βάλουν Σούπερλίγκα"! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Να τους βάλουν Σούπερλίγκα"!

Συντάκτης:  Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ 105,8 μίλησε ο Πρόεδρος του Πανσεραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης για το θέμα του προβιβασμού του Ηρακλή της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου στην Football League, και όχι μόνο.
Aαναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το θέμα του Ηρακλής και των άλλων δυο ομάδων είπε: "Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την ΕΠΟ. Οι ομάδες μας και η κατηγορία έχουν πάρα πολλά προβλήματα. Να βάλουν Ηρακλη, Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα στην Σούπερ Λίγκα. Αλλά δεν θέλουν γιατί θα πρέπει να μοιράσουν κi άλλο την πίτα".

Για το οικονομικό της ΕΠΟ δήλωσε: Πληρώνουμε για μια διαιτησία 4.000 ευρώ, πληρώνουμε τη συμμετοχή στο κύπελλο ακόμη και για να περάσουμε την αδειοδότηση πρέπει να δώσουμε 4000 ευρώ".

Για την συνάντηση με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κατηγορία είπε: "Εμείς μιλήσαμε με τον κ. Ιωαννίδη και μας είπε την σκέψη του να γίνει η Football League 2 ερασιτεχνική. Εγω του είπα πως δεν με πειράζει και η Football League να γίνει ερασιτεχνική, καθώς δεν υπάρχουν λεφτά και οι μετοχές μας είναι... πλατανοφυλλα! Στην συνεχεία μίλησε και ο κύριος Σπανουδάκης από τον ΟΠΑΠ λέγοντας μας ότι το προϊόν της Football League δεν είναι εμπορικά εκμεταλλεύσιμο. Η κατάσταση είναι τραγική. Συνεχίζουμε να έχουμε τα έξοδα των παλιών καλών ημερών, όμως τα έσοδά μας είναι μηδενικά".

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ