Κουρασμένος και ανέτοιμος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Κουρασμένος και ανέτοιμος

Συντάκτης: 
 

Σαφώς κουρασμένος απο τη σκληρή προετοιμασία, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε απο μια πολύ καλύτερη του PSV με 0-2
Καμπανάκια χτύπησαν στη τούμπα λόγω της πολύ κακής εμφάνισης του ΠΑΟΚ, κάτι που πρέπει να είδε σοβαρά και ο προπονητής τής ομάδας Γιώργος Δώνης.
 Ο προπονητής του ΠΑΟΚ λοιπόν άρχισε με το αγαπημένο του 4-4-2 με τα χαφ στην ευθεία. Κάτω απ τα δοκάρια έκατσε ο Γλύκος (Κρέσιτς 46'). Στα δύο άκρα της άμυνας βρίσκονταν δεξιά ο Εττο (Αποστολόπουλος 76') και αριστερά ο Λίνο (Σταφυλίδης 68'). Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Κουμάλο(Ιντζίδης 87') και Κατσικάς (μαλεζάς 76'). Στόν άξονα των χάφ 'ηταν οι Γκαρσία(Κάτσε 59') και Λαζάρ(Παναγιωτούδης 68'), ενώ ακραία χαφ οι Ρομπέρ (Πέλκας 81') και Γεωργιάδης (Κωνσταντινίδης 81'). Στή γραμμή κρούσης υπήρχαν οι Αθανασιάδης (Δεληγιάννης 80') και Γιάννου(Σαλπιγγίδης 60')
  Στόν αγώνα τώρα, ο ΠΑΟΚ άρχισε με κάποια διάθεση τον αγώνα και μάλιστα στο 10' λεπτό, μετά απο έξοχη ασσίστ του Γιάννου , ο Λάζάρ βγήκε στη πλάτη της άμυνας τετ-α-τετ με το τρεματοφύλακα της Ολλανδικής ομάδας ο οποίος πρόλαβε και μπλοκαρε για εκατοστά τη μπάλα.
 Απο εκείνα τα λεπτά και πέρα η ομάδα της Αιντχόβεν πήρε τα ηνία του αγώνα και κυρίως με τα φτερά της επίθεσης (δυο εξαιρετικά γρήγοροι παίχτες , ο βίλεμς και ο Λένς) προσπαθούσαν να ''τρυπήσουν την άμυνα του ΠΑΟΚ κάτι που πέτυχαν τελικά στο 28ο λεπτό. Ο πολύπειρος Μάρκ φάν μπόμελ βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Βίλεμς , ο οποίος με πάσα δαβήτη στο ύψος του πέναλντι έστρωσε στο Τοιβόνεν που με δυνατό σούτ δεν άφησε κανένα περιθώριο Στο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ. Μέχρι το τέλος του πρώτου 45' λεπτου οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που έχασαν δυο ακόμη ευκαιρίες. Στο 32' δυνατό φάουλ του Μέρτενς εγλειψε το δοκάρι του Γλύκου και στο 45' άλλη μια συνεργασία τώ ακραίων. Ο βίλεμς πάσαρε στον Λένς κ αυτός τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ.
 Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στο δικέφαλο. Ο Λίνο μ ένα σλάλομ απο αριστερά μπηκε στη περιοχή, όμως για κακή του τύχη βάρεσε με το αδύναμο δεξί με αποτέλεσμα να αποκρούσει ο Τίτον με σχετική ευκολία. Πρίν προλάβει ο ΠΑΟΚ να πάρει ξανά τα πάνω του , ήρθε και το δεύτερο γκόλ της Αιντχόβεν με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Στρούμαν στο 63'.
 Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν υπήρξε κάτι το εξαιρετικό, αφου όπως ήταν λογικό οι ομάδες έρξαν τον ρυθμό, παρα μόνο στο 86' ένα τετ-α-τετ του Σαλπιγγίδη που κατέληξε όμως άουτ αν και είχε όλο το χρόνο κ το χώρο να σημαδέψει σωστά

* 6000-7000 σήμερα ο κόσμος στη Τούμπα. Σίγουρα με τοση ζέστη και τέτοια ημερομηνία δε περιμέναν στη ΠΑΕ  κ πολύ περισσότερο. Βέβαια το ρόλο της έπαιξε κ όλη η εβδομαδιαία γκρίνια αναφορικά με πωλήσεις παιχτών.

*Εξαιρετική ομάδα οι Ολλανδοί. Συνεχές σπάσιμο της μπάλας και πολύ σωστά τακτικά δουλεμένοι.

* Επόμενο άρθρο σήμερα το μεσημέρι με μίνι αποκλειστική συνέντευξη του Ολλανδού αρχισυντάκτη της αυθεντικής ιστοσελίδας της PSV. Πως είδε το ΠΑΟΚ? Τι αναμνήσεις του φέρνει η τούμπα? Πώς χαρακτήρισε το κόσμο της ομάδας και ειδικά τους οργανωμένους? Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ