αρης μεταγραφικα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

αρης μεταγραφικα

Στο μεταγραφικό μέτωπο το νέο όνομα που έχει προκύψει είναι αυτό του Πατρίκ Ντιμπαλά που στην περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στο ρόστερ του Παναιτωλικού.
Ο Κογκολέζος επιθετικός φαίνεται να μπαίνει σφήνα ανάμεσα στους Άγγελο Χαριστέα (βρίσκεται κοντά σε συμφωνία την νεοφώτιστη Σαντχάουζεν της Β΄ Γερμανίας) και Βαγγέλη Μάντζιο στις επιλογές του Μάκη Κατσαβάκη.
Ο Ντιμπαλά με ύψος 1,87μ. είναι φορ περιοχής και διαθέτει τα στοιχεία που επιθυμεί ο Κατσαβάκης ενώ είναι άριστος γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος του οποίου είναι κάτοικος από το 2006 (Αστέρας Τρίπολης 2006-2007, Λεβαδειακός 2007-2009, ΠΑΣ Γιάννενα 2009-2010, Λεβαδειακός 2010-2011 και Παναιτωλικός (2011-2012).
Σήμερα το απόγευμα εν τω μεταξύ είναι προγραμματισμένο να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο 22χρονος Λεωνίδας Αργυρόπουλος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του με την επιλογή του να είχε σαν αποτέλεσμα να μην προχωρήσει το φλερτ με τον Χρήστο Αρκούδα.
Κι αν ο Αργυρόπουλος είναι από αύριο να τεθεί στην διάθεση του Κατσαβάκη ερωτηματικό παραμένει το πότε κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Άγγελο Σικαλιά της Δόξας Δράμας. Στην χθεσινή συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μπορεί να συμφώνησε για διετές συμβόλαιο ωστόσο πλέον θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και της ΠΑΕ Άρης και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Θανάση Σάμιο.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ