Γαλατά σεράι - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Γαλατά σεράι


Όλη η Τουρκία μιλά γι’αυτόν τον ελληνοτουρκικό έρωτα. Για τον γάμο του προέδρου της τουρκικής ομάδας ποδοσφαίρου Ουνάλ Αγσιάλ, με την Eλληνίδα δημοσιογράφο Φανή Γραμματικογιάννη.
 
Μάλιστα το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα μωράκι, την Αλίν που είναι 6 μηνών.

 
Εδώ και χρόνια το ζευγάρι είχε καταφέρει τα κρύψει τον μεγάλο του έρωτα. Ο 71 ετών πρόεδρος της τουρκικής ομάδας είχε γνωρίσει τη Φανή, πριν περίπου από 5 χρόνια.
 
Σε ένα από τα επαγγελματικά του ταξίδια στην Αθήνα ο Αγσιάλ είχε επισκεφθεί ένα από τα γνωστά εστιατόρια στη Βουλιαγμένη κι εκεί γνώρισε τη Φανή. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Ο ίδιος άρχισε τις προσπάθειες προσέγγισης της όμορφης ελληνίδας, που στην αρχή είχε κάποιες επιφυλάξεις. Χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες και πολλά φλερτ για να αρχίσουν να είναι μαζί.

 Ο Αγσιάλ μπορεί να είναι ο ιδιοκτήτης της μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας Γαλατάσαραι όμως τα χρήματα τα κερδίζει από τον κλάδο ενέργειας.. Η εταιρεία του Unit Ιnternatıonal θεωρείται από τις μεγαλύτερες της Μέσης Ανατολής. Κατέχει σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Τουρκία, στο Ιράν, τη Βουλγαρία, την Ιταλί και παράλληλα εμπορεύεται με την εμπορία ενέργειας. Μόνο στην Τουρκία η ενεργειακή ισχύ των εργοστασίων του ξεπερνά τα 2000 ΜW.

Η Φανή για πολλά χρόνια εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας. Η ικανότητα της η εμπειρία της ήταν ένας λόγος που ξεχώριζε από πολλούς.

 http://gr.omg.yahoo.com/news/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-055043554.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ