Με το μάτι των Ολλανδών - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

 Με το μάτι των Ολλανδών



Στο χθεσινό φιλικό (0-2) είχα τη τύχη να γνωρίσω έναν Ολλανδό συνάδελφο και έτσι βρήκα την ευκαιρία να τον ρωτήσω λίγα πράγματα για τον ΠΑΟΚ.
Ο Jorgen λοιπόν, δημοσιογράφος  στο επίσημο σάιτ της Ολλανδικής ομάδας (www.psv.nl) , μού έγινε αντιληπτός στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα ένα λεπτό πρίν την εκτέλεση του φάουλ απο τον Strootman που έφερε και το 0-2. Του αποκρίθηκα , ''πολύ ωραίο γκόλ'', -''πράγματι, ο Κέβιν έχει πολύ δυνατό πόδι'' μου απάντησε και κάπου εκει  άρχισε η σύντομη κουβεντούλα μας.
 Πρώτα απ ολα τον ρώτησα πώς βλέπει αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ, έστω και απο τη μία περίπου ώρα που τον είχε παρακολουθήσει. Η απάντηση του ήταν '' Υπάρχουν στην ομάδα του ΠΑΟΚ θετικά στοιχεία αλλά σαφώς χρειάζεται βελτίωση''
 Επόμενη μου ερώτηση ήταν το πώς βλέπει το κόσμο της ομάδας. Η απάντηση του νομίζω κλασική '' Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα, δεν έρχομαι πρώτη φορά στη Τούμπα , είχα έρθει και το 2001''
 Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπερβολική ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο και αναρωτήθηκε πώς οι παίχτες του ΠΑΟΚ επηρεάστηκαν περισσότερο απο τους Ολλανδούς.
 Τέλος ανταλλάξαμε  mail και είπαμε την επόμενη φορά να βρεθούμε σε κάποιον επίσημο αγώνα. Αλλωστε ΠΑΟΚ και PSV έχουν συναντηθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.
   *Μεγάλη εντύπωση του έκαναν οι αποδοκιμασίες στον Σάλπι απο μικρή ομάδα οργανομένων. Τι να του πείς εκεί?

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ