- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012


Η φλυαρία των αμνών
 tou ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ!
Παρατηρούμε τελευταία ένα χλευασμό και μια στοχοποίηση απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή, μετά την αλλαγή ΑΦΜ στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ξεχνάνε όμως πολλοί από αυτούς που κακολογούν και γελοιοποιούν την περίπτωση των κυανόλευκων, ότι πλέον έχουν μπει σε ένα μονοπάτι κινδύνου.
  Και ποιοι είναι αυτοί οι κίνδυνοι; Αύξηση χρεών, υποβιβασμός κ.α. Πολλές ομάδες από την Σούπερλιγκα οι οποίες έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα, φέτος κινδυνεύουν να χάσουν κατηγορία αν δεν κάνουν περικοπές στα μπάτζετ τους που αγγίζουν το 80%. Πολλές από αυτές τις ομάδες αν δεν άλλαζε ο νόμος περί αδειοδοτήσεων θα βρίσκονταν στο χείλος του γκρεμού καθώς η Β’ Εθνική έχει σαφέστατα μικρότερα έσοδα και επιπλέον αυτές οι ομάδες θα έπαιζαν εκεί που βρίσκονταν ο Ηρακλής τον Σεπτέμβριο. Οι ίδιες αυτές οι ομάδες μόνο συγχαρητήρια μπορούν να δώσουν στην ΕΠΟ καθώς αυτά τα σωματεία έχουν αβάσταχτα χρέη στις πλάτες τους. Οι φίλαθλοι τους όταν οι ομάδες τους δεν πήραν αδειοδότηση σαφέστατα και δεν στεναχωρήθηκαν ούτε αγχώθηκαν για το αν υποβιβαστεί το σωματείο τους, εφόσον προηγήθηκε η αλλαγή και η νομιμοποίηση της καινούργιας απόφασης περί αδειοδοτήσεων.
  Αρκετοί συνάδερφοι και μη μετά την αλλαγή ΑΦΜ του Ηρακλή άρχισαν να διατυμπανίζουν ότι αυτή η ομάδα δεν είναι ο Ηρακλής και επίσης σχολίαζαν και γελοιοποιούσαν αυτήν την προσπάθεια που έκαναν κάποιοι άνθρωποι για να σωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτοί οι κύριοι ξεχνάνε όμως ότι αρκετές ομάδες είναι στο ΄΄κόκκινο΄΄ λόγω χρεών και αυτοί ασχολούνται με ασυναρτησίες.  Και οι ασυναρτησίες οδηγούν στην λανθασμένη πληροφόρηση του κόσμου. Ναι κύριοι…, ασυναρτησίες γιατί ασχολείστε με ανούσια γεγονότα και όχι με αυτά που ο κόσμος απαιτείτε να ενημερωθεί. Ο κόσμος απαιτεί  έγκυρη και αληθινή ενημέρωση με στοιχεία και όχι με φήμες, ειδάλλως θα υποπέσουμε στο επίπεδο της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.
  Ο Ηρακλής πλέον βαδίζει σε οδούς αισιοδοξίας και κάποιοι κύριοι που κρατάν ένα μικρόφωνο και μια πένα πάνε ισοπεδώσουν αυτήν την νέα προσπάθεια που κάνει ο Ημίθεος, ξεχνώντας ότι αρκετές ομάδες έχουν  και είχαν πολλαπλάσια προβλήματα από τον Ηρακλή. Αυτοί οι κύριοι λοιπόν τους παραπέμπουμε στα δικά τους ρεπορτάζ τα οποία εδώ και καιρό μιλούσαν για κινδυνολογίες σε ομάδες της Α’ Εθνικής και τώρα ξαφνικά που οι κυανόλευκοι είναι καθαροί και ξεχρεωμένοι τους πείραξε το ΑΕΠ που έχει μπροστά από το Ηρακλής. Να σας θυμίσουμε ότι και ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το ΑΦΜ της Κασσάνδρας και ο Πανιώνιος είχε μετονομαστεί σε Νέος Πανιώνιος αλλά κάποιοι από εσάς το πρόβλημα σας είναι ο Ηρακλής και όχι ότι κάποιες άλλες ομάδες βαδίζουν στον ‘’γκρεμό΄΄.
  Ο Ηρακλής είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος και δεν τίθεται ζήτημα κατακερματισμού του σε υποομάδες. Γι αυτό λοιπόν κύριοι ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά προβλήματα και μην ψάχνετε να δημιουργήσετε νεφέλες. Μια ομάδα με ιστορία με κόσμο δεν εξαλείφεται από την αλλαγή ενός ΑΦΜ.
   

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ