Ανετο διπλό με σκορ 2-0 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ανετο διπλό με σκορ 2-0

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-2 της Μπνέι και έτσι ουσιαστικά πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης από το πρώτο ματς.
Aν μη τι άλλο το άξιζε...Ο "Δικέφαλος" ήταν πολύ καλύτερος των Ισραηλινών και τα τέρματα των Γεωργιάδη και Αθανασιάδη, έφεραν αυτό το υπερπολύτιμο διπλό. Στο πρώτο μέρος ναι μεν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν είχε την τελική ενέργεια, στοιχείο όμως που "εμφάνισε" στο δεύτερο ημίχρονο.
Σε συνέχεια των φάσεων του α ημιχρόνου που αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο, έχουμε να πούμε:

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με τον ΠΑΟΚ να έχει μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθεί, προσπαθώντας να το πράξει, κυρίως, με τον Λίνο από αριστερά. Στο 53', πάντως, η Μπνέι απείλησε με μακρινό σουτ του Γκαλβάν που πέρασε ξυστά άουτ.

Οσο περνούσε η ώρα έβγαινε η κούραση στον "Δικέφαλο" και η Μπνέι βρίσκοταν πιο εύκολα στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ετσι, ο Μαρίνκοβιτς στο 57' βρήκε την ευκαιρία ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Γλύκος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Στο 62', πάντως, ήρθε το γκολ από τον Γεωργιάδη. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, προχώρησε αρκετά και την κατάλληλη στιγμή σημάδεψε την γωνία του Εγιενούγκμπα ανοίγοντας το σκορ. Ο ΠΑΟΚ δεν έμεινε εκεί... Στο 72' μετά από όμορφη συνεργασία των Πέλκα και Ρομπέρ, ο Αθανασιάδης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σφραγίσει την επιτυχία των "ασπρόμαυρων". Κάπου εκεί τελείωσε ουσιαστικά και το παιχνίδι, αφού μέχρι το τέλος δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ