Χακόμπο Σανθ Οβεχέρο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Χακόμπο Σανθ Οβεχέρο

 Ο 29χρονος Ισπανός τερματοφύλακας αναμένεται ακόμα και σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Σας το είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα ότι εάν δεν προχωρήσει του Σηφάκη,έρχεται ο Ισπανός!

Ο Ισπανός λέγεται Χακόμπο και θα είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την θέση του τερματοφύλακα μετά το ναυάγιο που.... φαίνεται να οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις με τον Μιχάλη Σηφάκη.
Οι συζητήσεις με τον Χακόμπο ήταν τόσο προχωρημένες, ώστε ο Ισπανός τερματοφύλακας αναμένεται να έρθει σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ!

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης στις 21 Απριλίου 2011 αφού ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του στην Εβερτον! Ωστόσο το φλερτ με τα "ζαχαρωτά" δεν είχε αίσια κατάληξη και έτσι ο Χακόμπο έμεινε ελεύθερος για να επιλέξει νέα ομάδα, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση σε μία προσπάθεια να παίξει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο.

Ο Χακόμπο  την περασμένη σεζόν, είχε 23 συμμετοχές στον Αστέρα κρατώντας μάλιστα το μηδέν στην εστία του 10 φορές".

Βέβαια ο Χακόμπο και η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι .....και μια τελευταία πίσεση στον Σηφάκη.

υ.γ δεν μπορούσα να μην το γράψω ,άσχετο μεν με αυτό το ρεπορταζ αλλά σημαντικό για μένα! Ευλογημένη η ώρα που μπόρεσα να ''ακουμπίσω'' το θεό του ανέμου Μπόλτ στο παρελθόν!
Η αντίληψή μου την μέρα που είχα την ευκαιρία να τον παρακολουθήσω σε αγώνα, να βρεθώ στη μικτή ζώνη και στη συνέντευξη τύπου, είναι ότι πρόκειται για ένα παιδί, που το απλό παιγνίδι του το τρέξιμο στη γη, το έκανε αερωθούμενο!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ