Σύμπτωση…ή πτώση α' μέρους; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σύμπτωση…ή πτώση α' μέρους;

O ΠΑΟΚ με προπονητή τον Γιώργο Δώνη, δεν έχει πετύχει γκολ, στο πρώτο ημίχρονο κάποιου επίσημου ματς.

-Με τη Μπνέι Γιεχούντα στα Τελ Αβίβ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 0-2 με γκολ των Γεωργιάδη και Αθανασιάδη στην επανάληψη.

-Με τους Ισραηλινούς στην Τούμπα ο Δικέφαλος έχανε με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά γύρισε το ματς, πέτυχε τέρματα στo β ημίχρονο και επιβλήθηκε με 4-1 με δύο γκολ του Αθανασιάδη, και από ένα των Ρομπέρ και Πέλκα.

-Με τη Ραπίντ στην Τούμπα, ο Δικέφαλος επίσης βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο αλλά γύρισε το ματς και κέρδισε 2-1 με γκολ του Αθανασιάδη και του Κατσικά στο δεύτερο μέρος.

-Και τέλος χθες ο Δικέφαλος είχε μείνει στο 0-0 με τον Πανθρακικό στο πρώτο 45λεπτο στην Τούμπα αλλά τελικά πέτυχε ξανά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αθανασιάδη και επικράτησε με 1-0.

Για το γεγονός ότι ο φετινός ΠΑΟΚ σκοράρει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο έως τώρα, και εάν αυτό είναι σύμπτωση, ρωτήθηκε από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ , στη χθεσινή συνέντευξη, ο Γιώργος Δώνης ο οποίος μας είπε:

"Μερικά ερωτήματα δεν έχουν απαντήσεις. Μπορεί να είναι σύμπτωση, εξάλλου πάλι χάσαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Σήμερα το καλό είναι πως δεν δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αν το δούμε από αυτή την πλευρά τουλάχιστον έχουμε μια βελτίωση. Στεκόμαστε σε όλα ανεξάρτητα εάν κάποιο ματς είναι καλό ή κακό. Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο. Γίνεται ανάλυση στην κάθε λειτουργία της ομάδας.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ