To βάρος σε νεαρούς - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

To βάρος σε νεαρούς

Νεαρούς παίκτες έκλεισε ο Οδυσσέας Κορδελιού μιας και όπως έχουν δηλώσει στην www.athlitikignomi.gr παράγοντες της ομάδας, εκεί θα πέσει το βάρος φέτος και το ρόστερ δεν θα θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα.
Συγκεκριμένα μέχρι τώρα ο Οδυσσέας έχει κλείσει τον 19χρονο επιθετικό, Πέτρο Μπολόση, που έπαιζε στην Κ20 του ΠΑΟΚ και έρχεται με υποσχετική από τον «Δικέφαλο», αλλά και τον συνομίλικό του, Δημήτρη Σαββαϊδη, ο οποίος είναι ακραίος αμυντικός και στο παρελθόν έπαιξε σε Καστοριά(ομάδα που πέρασε ο προπονητής Αλεξίου) και μέχρι πρότινος Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και οι αποκτήσεις των Χρήστου Καλογεράκη και Γιάννη Σπάχη.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται νέα μεταγραφικά «χτυπήματα» για την ομάδα του Κορδελιού. Υπενθυμίζεται ότι δεν έχει «κλείσει» ο κύκλος ενίσχυσης από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ με δανεικούς, ενώ πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης παικτών από Βέροια και Ξάνθη. Από εκεί και πέρα η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με διπλές προπονήσεις καθημερινά αλλά και με φιλικά με τον Αλέξη Αλεξίου να δοκιμάζει σχήματα, ενώ βλέπει και νεαρούς παίκτες καθημερινά.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ