Το «μυστικό» της φανέλας με το Νο 9 και ο στόχος για το πρώτο γκολ μπροστά στον κόσμο του Άρη! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Το «μυστικό» της φανέλας με το Νο 9 και ο στόχος για το πρώτο γκολ μπροστά στον κόσμο του Άρη!

Xαρούμενος, αλλά με την κούραση εμφανή στο πρόσωπό του, παρουσιάστηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης εναντίον της ΑΕΚ ο Ντάβιντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός είχε το δικό του… μυστικό μετά την επίτευξη του γκολ, ενώ δεν έκρυψε ότι «οπλίζει» για το επόμενο παιχνίδι!
Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος χάρισε στον Άρη το πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας σημειώνοντας στο 75′ το 1-1, μπορεί να μην έμεινε αρκετά ευχαριστημένος με τη γενικότερη εμφάνιση της ομάδας του- όπως άλλωστε και όλη η υπόλοιπη «κίτρινη» αποστολή- είχε όμως ένα λόγο παραπάνω για να είναι ευδιάθετος μια και σημείωσε το παρθενικό του γκολ με το «θεό του πολέμου» στο στήθος.
Μάλιστα, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να κρατήσει τη φανέλα που φόρεσε στο ματς για την αδερφή του, η οποία του τη ζήτησε πριν από λίγες μέρες ως δώρο! Αυτό που δε γνωρίζουμε είναι αν η ίδια διαισθανόταν πως ο αδερφός της θα σκόραρε και γι αυτό θέλησε να αποκτήσει την πορτοκαλί αυτή εμφάνιση.
Ο Αγκάνθο ομολογούσε, πάντως, μετά το παιχνίδι ότι θα έρθουν κι άλλα γκολ και περιμένει τώρα να σκοράρει και μπροστά στον κόσμο του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Όπως έλεγε χαρακτηριστικά: «Ήρθα για να δουλέψω και η δουλειά μου να πετυχαίνω γκολ. Ελπίζω να πετύχω κι άλλα και σε συνεργασία με την ομάδα να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».
Η πρώτη του εντύπωση από το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν θετική. «Είναι μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Ήρθα να παίξω ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, εξίσου ανταγωνιστικός θέλω να είμαι κι εγώ και να το αποδεικνύω στον αγωνιστικό χώρο».


 http://www.pressaris.gr/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ