Χωρίς πάθος και σχέδιο ο Άρης του Κατσαβάκη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς πάθος και σχέδιο ο Άρης του Κατσαβάκη

Ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2012/13 είχαμε  το βράδυ (27/08) για τον Άρη με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Άσχετα από την ήττα που υπέστησαν από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη οι «κιτρινόμαυροι» προβλημάτισαν τους φιλάθλους τους με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν. 
 
Σίγουρα κανείς δεν περιμένει από την ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων αφού οι αδυναμίες είναι πολλές και οι αγωνιστικές δυνατότητες περιορισμένες. Ωστόσο όλοι περίμεναν από τα πιτσιρικάδες (μιας και με αυτούς θα πορευτεί όλη την χρονιά) να μασάνε σίδερα στον αγωνιστικό χώρο. 
 
Με μοναδική εξαίρεση τον Γιαννιώτα οι υπόλοιποι εμφανίστηκαν νωθροί, χωρίς πάθος και αυτοσυγκέντρωση τουλάχιστον στα 3/4 της εκτός έδρας αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους». Επιπλέον παρακολουθήσαμε τον Μάκη Κατσαβάκη από τον πάγκο να βρίσκεται σε… πανικό.
 
Έχοντας κατεβάσει μία περίεργη ενδεκάδα με μοναδικό προωθημένο στη γραμμή κρούσης τον (μεσοεπιθετικό) Καπετάνο, τον (καθαρόαιμο επιθετικό) Τριανταφυλλάκο στο κέντρο και τον (ανασταλτικό μέσο) Ασλανίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έκανε τη μία εσωτερική αλλαγή μετά την άλλη πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του. 
 
Τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων διοικήσεων έχουν φέρει τον Άρη σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, από την οποία θέλει τρομερή προσπάθεια και υπομονή για να βγει. Ας ελπίσουμε πως από την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα. 
 
http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=105591

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ