ΔΕΘ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΘ

Επί ποδός ο λαός του Ηρακλή

   Συντάκτης:  Γρηγόρης Παπαγιαννάκης 


Σήμερα στις 16:00 μ.μ ο κόσμος του Ηρακλή θα βρεθεί για ακόμα μια φορά στο δρόμο για να διαδηλώσει την τεράστια αδικία που υπέστη ο Σύλλογος για ακόμα μια χρονιά.
Το πρώτο ραντεβού του κόσμου θα είναι στις 16:00 μ.μ στην πλατεία Αριστοτέλους και μπροστά από τα γραφεία του συνδέσμου της ''Αυτόνομης θύρας 10''.
 Ο κόσμος του Ηρακλή διαδηλώνει για ακόμα μια φορά την αντίθεση του με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με τις αλλαγές των νόμων οι οποίες παίρνουν και δίνουν την φετινη χρονιά με μονοδικό αδικημένο τον Ηρακλή.
 Ο κόμπος έφτασε στο χτένι μετά και το τελευταίο συμβαν με την κατηγορία την οποία θα αγωνιστεί ο Ηρακλής, καθώς το θέμα αναμένεται όπως λένε και οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου, να τελειώσει αυτήν την εβδομάδα. Η καθυστέρηση αυτή αγγίζει τους τρείς μήνες χωρίς να υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη και με τους αρμόδιους φορείς να κάνουν μπαλάκι τον Ηρακλή μέσα σε γραφεία! Βλέπουμε κυριολεκτικά έναν αγώνα βόλεϊ ο οποίος διαδραματίζεται μέσα σε γραφεία για μια απόφαση! Αυτό είχε και ώς συνέπεια την καθυστέρηση στο μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά και υπέφερε μεγάλο προβληματισμό στον κόσμο καθώς για ακόμα μια χρονιά ζει το θέατρο του παραλόγου.
 Θα τελειώσει το σήριαλ της κατηγορίας την επόμενη εβδομάδα ή θα ακούσουμε πάλι το γνωστό, από Τρίτη σε Πέμπτη; Είδωμεν λοιπόν...


 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ