Διαιτητής κατά παραγγελία; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Διαιτητής κατά παραγγελία;

Φαίνεται πως ανοίγει πάλι ο φάκελος με τα στημένα. Ηχογράφηση της ΕΥΠ, φέρνει στο φώς εν ενεργεία διαιτητή που ''ακύρωσαν'' δύο Παράγοντες σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ. 
 
Ο πολύ καλός και έμπειρος Θεσσαλονικιός συνάδελφος, Κυριάκος Θωμαΐδης μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής ''Δίκη στον Σκάι'', μας προδιαθέτει ότι αύριο κατά τη διάρκεια της, θα δώσει στο φίλαθλο κοινό ένα πολύ σοβαρό ντοκουμέντο.


Δύο Παράγοντες ομάδων, κανονίζουν το πρόγραμμα εν ενεργεία διαιτητή, σε παιχνίδι που συμμετείχε ο ΠΑΟΚ, λέγοντας μάλιστα ο ένας στον άλλον '' «για να τον κρατήσει τον Σ......... την άλλη εβδομάδα για σένα».

 Αυτή η συνομιλία, καταγράφτηκε από την ΕΥΠ και αφορά αγώνα του 2010-11, στον οποίον αγωνίστηκε ο Δικέφαλος του Βορρά. Ενώ είχε κληρωθεί ο συγκεκριμένος διαιτητής να διευθύνει το συγκεκριμένο αγώνα, μάλλον κάποιοι άλλοι είχαν διαφορετική άποψη, θέλοντας να μη τον διαιτητεύσει, ώστε να τον έχουν διαθέσιμο σε παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

 Μάλιστα ο εν λόγω διαιτητής, βρέθηκε εν μέσω δριμείας κριτικής, σε αγώνα της αγωνιστικής που διανύουμε. Το μόνο σίγουρο είναι, πως υπήρξε ''άσχημο παιχνίδι'' εις βάρος του ΠΑΟΚ, απ' τη στιγμή που εν αγνοία του κάποιοι παράγοντες, διάλεξαν διαιτητή για το συγκεκριμένο αγώνα, υπέρ των δικών τους συμφερόντων.

 Το www.Greekfootball.gr θα παρακολουθήσει το θέμα και θα σας ενημερώσει επαρκώς.

Αύριο λοιπόν, θα δούμε περισσότερα για την απίστευτη καταγγελία  στη διάρκεια της εκπομπής του κ.Θωμαΐδη,''Η Δίκη στον Σκάι'', θα γνωρίζουμε πολλά περισσότερα και διασταυρώνοντας τα, θα σας τα μεταφέρουμε.

ΘΑΝΟΣ ΚΑΣΑΠΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ