Ποδόσφαιρο - Βιβλία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ποδόσφαιρο - Βιβλία

Messi  tou LOUCA CAIOLI

 

 ------------------------------------------------------------

Περιγραφή
Αθλητής πρότυπο, ποδοσφαιριστής φαινόμενο, ταλέντο μοναδικό και σπάνιο. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ήδη ένας σύγχρονος μύθος, ίνδαλμα για εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο και πρότυπο για χιλιάδες ποδοσφαιριστές.

Τα τελευταία χρόνια θεωρείται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και σε ηλικία μόλις 24 ετών έχει καταφέρει να συγκρίνεται πλέον μόνο με παίκτες-θρύλους του αθλήματος, όπως ο Πελέ και ο Μαραντόνα.
O Αργεντινός σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα "σπάει" το ένα ρεκόρ μετά το άλλο τόσο στην Ισπανία όσο και σε διεθνές επίπεδο και οι ειδικοί του ποδοσφαίρου υποστηρίζουν πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα δημιουργήσει ρεκόρ σχεδόν ακατάρριπτα για τις επόμενες γενιές.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος, συγγραφέας και προσωπικός βιογράφος του Λιονέλ Μέσι, Luca Caioli, παρακολουθεί και καταγράφει βήμα προς βήμα τη ζωή του, από τις φτωχογειτονιές του Ροζάριο στην Αργεντινή μέχρι τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και από τις μικρές ομάδες για ταλαντούχα παιδιά-θαύματα μέχρι την ανάδειξή του σε διάδοχο του Μαραντόνα στην Εθνική Αργεντινής.
Είναι μια εκπληκτική, αποκαλυπτική και τεκμηριωμένη βιογραφία, που φωτίζει τις άγνωστες, ανθρώπινες και έντονα φορτισμένες συναισθηματικά πτυχές της πραγματικής ιστορίας του Μέσι από τα πρώτα βήματα μέχρι την καταξίωση. Είναι ένα μοναδικό πορτρέτο μιας ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας, που γράφει καθημερινά ιστορία μέσα στα γήπεδα...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ