Σάλπι ο ''σεσημασμένος'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Σάλπι ο ''σεσημασμένος''

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης την τελευταία διετία έχει εξελιχθεί στον άνθρωπο που «βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά» για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.
Ο «Σάλπι» έκανε ξανά τη... βρώμικη δουλειά στη Μπρατισλάβα, σκόραρε εκεί που κανείς δεν το περίμενε και βοήθησε τα μέγιστα την Εθνική στο να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα των Σλοβάκων, όντας πλέον σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στο επόμενο Μουντιάλ...

Ο διεθνής φορ του ΠΑΟΚ έφτασε τα 10 γκολ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και τα περισσότερα από αυτά ήταν καταλυτικά, αν αναλογιστεί κανείς πως σε αυτά τα 10 ματς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα από τη Γερμανία στα προημιτελικά του πρόσφατου Euro. Τα γκολ του Σαλπιγγίδη με την Εθνική, είναι πλέον ξεχωριστής σημασίας, όχι μόνο γιατί χάρισαν σημαντικές νίκες ή προκρίσεις, αλλά και γιατί ήρθαν σε παιχνίδια με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, με ειδικές συνθήκες και ήταν από αυτά που συνηθίζεται να χαρακτηρίζονται ως αγώνες στους οποίους... ξεχωρίζουν οι άντρες από τα παιδιά.

greekfootball.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ