"Καθαρός δεν διοικείς τον Άρη" - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

"Καθαρός δεν διοικείς τον Άρη"

Το θέμα της ανανέωσης της θητείας -ή μη- και το άρθρο 99 είναι αυτά που "καίνε" περισσότερο. Σε δεύτερο πλάνο του προπονητή.
Κάποια πράγματα αρχίζουν μέρα με τη μέρα να γίνονται πιο "ξεκάθαρα", όσον αφορά τις προτεραιότητες της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης. Μιας διοίκησης που δεν ξέρει για πόσο καιρό θα ασκεί -ακόμα- τα καθήκοντά της, αφού όλα είναι ρευστά.

Είναι σαφές πια, πως το βασικό μέλημα της διοικούσας (όσο παραμένει στο "τιμόνι") έχει δύο παραμέτρους, με την ίδια σημασία.

Οι επαφές, σε συνεργασία με το νομικό τμήμα, για το άρθρο 99 και τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές και η "διελεύκανση" του τοπίου σχετικά με την ανανέωση ή όχι της θητείας της.

Οπως είχαμε αναφέρει και την προηγούμενη εβδομάδα, η εξεύρεση νέου προπονητή, που θα κοστίσει, έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο καθώς είναι δύσκολο -για μια ομάδα ανθρώπων- που δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στη διοίκηση, να συμφωνήσει με τεχνικό, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα.

Μέσα στα τόσα, βέβαια, που έχουν να ασχοληθούν, εξετάζονται και ονόματα προπονητών, αλλά... είπαμε. Προς το παρόν υπάρχει το δίδυμο...

Η "τριάδα" των Αλέκου Κατσιαούνη, Σταύρου Λαμπριάκου και Πάνου Στεφανίδη δεν έχει λάβει -μέχρι στιγμής- τις διασφαλίσεις που θέλει, προκειμένου να συμμετάσχει σε μια νέα διοίκηση Πρωτοδικείου. Και όσο δεν εμφανίζονται οι άνθρωποι που "ευαγγελίζονται" -σε Μέσα Ενημέρωσης- την "αλλαγή" και που αναλώνονται μόνο σε... αφορισμούς, τότε η διοικητική κατάσταση θα παραμείνει η ίδια, με ό,τι μέσα διαθέτει.

Προ ημερών, άνθρωποι της διοίκησης τόνιζαν με νόημα: "Αν είσαι καθαρός δεν μπορείς να μπεις διοίκηση στον Άρη, γιατί είναι σίγουρο ότι το μητρώο σου θα... λερωθεί".

Το νόημα των λέξεων, πολύ απλό. Η εταιρεία έχει τόσα προβλήματα, που όποιος αναλάβει θα κινδυνεύει να "πληρώσει" για λάθη και πεπραγμένα των προηγούμενων διοικήσεων.

Εκ του ασφαλούς, πολλοί μπορούν να κρίνουν και να κατακρίνουν τη νυν διοίκηση. Οταν, όμως, δουν από "μέσα" τι συμβαίνει, τότε θα αναθεωρήσουν πολύ γρήγορα.

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ
στο:http://greekfootball.gr/index.php/aris-fc/item/11312-katharos-den-dioikeis-ton-ari


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ