τα πλάνα του Ζαρντίμ για τον Άρη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

τα πλάνα του Ζαρντίμ για τον Άρη

Αρκετοί είναι οι προβληματισμοί του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον σημερινό αγώνα με τον Άρη. Ο Πορτογάλος τεχνικός ούτε στην τελευταία προπόνηση της Κυριακή φανέρωσε τις σκέψεις του αναφορικά με το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης».
Το σίγουρο πάντως, είναι ότι η τεχνική ηγεσία θα προβεί σε πολλές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το σχήμα που εμπιστεύθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Μονπελιέ.
Σύμφωνα, πάντως με όλες τις ενδείξεις, οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με το γνώριμο 4-2-3-1.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα τοποθετηθούν οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας. Στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης και Σιόβας με τον Μασάντο πιο μπροστά τους.
Δεξιά στα χαφ θα πάει ο Αμπντούν, αριστερά ο Γκρέκο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου. Υποψήφιος για αριστερό χαφ ο Βλαχοδήμος ενώ πιθανότητες για την ενδεκάδα έχουν και οι Λυκογιάννης και Ντιακιτέ.
Εκτός των τραυματιών Τζιμπούρ, Φουστέρ και Ιμπαγάσα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ άφησε στην Αθήνα τον εκτός πλάνων Ντιόγκο αλλά και τους ανέτοιμους Φετφατζίδη και Παπάζογλου αλλά και τον Ζαραδούκα για αγωνιστικούς λόγους.
Την αποστολήαπαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

 http://www.pressaris.gr/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ