Εκεί κάνουν τη δουλειά τους… - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Εκεί κάνουν τη δουλειά τους…

Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε καν δύο μέρες και η δικαιοσύνη στην Αγγλία έκανε τη δουλειά της. Πόσο ξένο φαντάζει αυτό το πράγμα στην Ελλάδα, όπου ποτέ κανείς δεν τιμωρείται ό,τι και να κάνει. Στην αναμέτρηση της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με τη Λιντς την περασμένη Παρασκευή, ο τερματοφύλακας της πρώτης δέχτηκε επίθεση από έναν οπαδό των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα ο 21χρονος Ααρον Κόουλι εισέβαλε στο γήπεδο και χτύπησε στο πρόσωπο τον Κρις Κέρκλαντ, ο οποίος δεν είχε προλάβει να αντιληφθεί την επίθεση.
Ο νεαρός συνελήφθη και την Δευτέρα πρωί πρωί με το που άνοιξαν οι υπηρεσίες, τον έστειλαν εκεί που έπρεπε. Ο εισβολέας καταδικάστηκε άμεσα με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και με χρηματικό πρόστιμο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. Εδώ στα μέρη μας ακόμα περιμένουμε αποτελέσματα δικών που εκκρεμούν εδώ και χρόνια.
Το πιο σωστό απ' όλα ήρθε από την ίδια τη Λιντς που αφού ευχαρίστησε τη δικαιοσύνη που φυλάκισε τον οπαδό της, ανακοίνωσε τον δια βίου αποκλεισμό του από τις εξέδρες του δικού της «Ελαντ Ρόουντ».  

http://paokrevolution.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4305.html#more

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ